Vappubrunssi kotona

Aamiaisen ja lounaan yhdistävä brunssi sopii vapun rentoon tunnelmaan. Kokoa perhe ja ystävät yhteisen pöydän ääreen ja nosta pöytään juhlijoiden vappusuosikit!

Vappu on mitä mainioin ajankohta herkulliselle brunssille. Katso tästä ideat, joilla rakennat maukkaan ja monipuolisen vappubrunssin menun!

Vappubrunssin ruokaisat salaatit

Perunasalaatti ja muut ruokaisat salaatit kuuluvat kiistatta vappuun. Maistuisiko vaikka keväinen peruna-parsasalaatti, italialainen perunasalaatti tai vegaaninen perunasalaatti? Vai vaihtaisitko perunan tällä kertaa vaikkapa kvinoaan?

Katso kaikki vappusalaatit

Vappubrunssin pikkusuolaiset

Vappubrunssi maistuu koko perheelle, kun annat jokaisen valita pöytään oman suosikkinsa. Brunssipöydän pikkusuolaisiksi sopivat hyvin esimerkiksi nakit, lihapullat, silli, voitaikinasta tehdyt kinkkuhyrrät tai pasteijat sekä hodarit.

Katso kaikki pikkusuolaiset

Vappubrunssin suolaiset piirakat

Suolaiset piirakat ovat brunssipöytien suosikkeja, eivätkä suotta. Ruokaisa piirakka pitää hyvin nälkää ja valittavana on erilaisia piirakoita jokaiseen makuun. Kalanystävää ilahduttaa varmasti helppo kylmäsavulohipiirakka ja kasvissyöjää Välimeren kasvispiirakka, jonka valmistuksessa voi hyvin oikaista kaupan valmiilla voitaikinalla. Peltilihapiirakka puolestaan on klassikkoherkku, joka maistuu niin aikuisille kuin lapsillekin.

kaikki suolaiset piirakat

Vappubrunssin makeat tarjottavat

Makeat herkut kruunaavat vappubrunssin! Itse tehdyt munkit, donitsit ja muut perinteiset vappuleivonnaiset sopivat myös brunssille. Jos aika ei riitä perinteisten munkkien paistamiseen, kokeile croissanteista syntyviä munkkeja tai paista herkulliset pikamunkit.

Kaikki jälkiruoat

Juomia vappubrunssille

Vappun suosikkijuoma, sima maistuu myös brunssiherkkujen kyytipoikana. Jos siman valmistus unohtui, valitse pikasima. Se valmistuu parhaimmillaan jopa vartissa. Siman lisäksi vappubrunssilla voi siemailla raikkaita mocktaileja tai kesäistä sangriaa.

Sesonki
Vappupiknik nostattaa vapputunnelman
Sesonki
Lasten vappusuosikit
Sesonki
Sima ja vappujuomat