Vappubrunssi kotona

Aamiaisen ja lounaan yhdistävä brunssi sopii vapun rentoon tunnelmaan. Kokoa perhe yhteisen pöydän ääreen ja nosta pöytään perheenjäsenten vappusuosikit!

Vappu on mitä mainioin ajankohta perheen yhteiselle brunssille. Katso tästä ideat, joilla rakennat herkullisen ja monipuolisen vappubrunssin menun!

Vappubrunssin ruokaisat salaatit

Perunasalaatti ja muut ruokaisat salaatit kuuluvat kiistatta vappuun. Maistuisiko vaikka keväinen peruna-parsasalaatti, italialainen perunasalaatti tai lämmin perunasalaatti? Vai vaihtaisitko perunan tällä kertaa vaikka kvinoaan?

Katso kaikki vappusalaatit

Vappubrunssin pikkusuolaiset

Vappubrunssi maistuu koko perheelle, kun annat jokaisen valita pöytään oman suosikkinsa. Brunssipöydän pikkusuolaisiksi sopivat hyvin esimerkiksi nakit, lihapullat, silli, voitaikinasta tehdyt kinkkuhyrrät sekä pienet leipäset erilaisilla täytteillä.

Katso kaikki pikkusuolaiset

Vappubrunssin suolaiset piirakat

Suolaiset piirakat ovat brunssipöytien suosikkeja, eikä suotta. Ruokaisa piirakka pitää hyvin nälkää ja valittavana on erilaisia piirakoita jokaiseen makuun. Kalan ystävää ilahduttaa varmasti helppo kylmäsavulohipiirakka ja kasvissyöjää Välimeren kasvispiirakka, jonka valmistuksessa voi hyvin oikaista kaupan valmiilla voitaikinalla. Peltilihapiirakka puolestaan on klassikkoherkku, joka maistuu niin aikuisille kuin lapsille.

kaikki suolaiset piirakat

Vappubrunssin makeat tarjottavat

Makeat herkut kruunaavat vappubrunssin! Itse tehdyt munkit, donitsit ja muut perinteiset vappuleivonnaiset sopivat myös brunssille. Jos aika ei riitä perinteisten munkkien paistamiseen, kokeile croissanteista syntyviä munkkeja, jotka saavat täytteekseen ihanaa vadelma- ja kinuskivaahtoa. Vai olisiko tässä kuitenkin paikka överille friikkipirtelölle?

Kaikki jälkiruoat

Psst! Superhelppo jälkkärivalinta vappubrunssille

Tässä superhelppo valinta vappubrunssin jälkiruoaksi: jäätelöbuffet! Ei muuta kuin kannet auki ja buffet on katettu.

Kaikki jäätelömaut
Herkullista ja hauskaa vappubrunssia!
Parhaat vappuruoat
Vappupiknik kotipihalla
Lasten vappusuosikit
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›