Vappupiknik nostattaa vapputunnelman

Rento piknik kotipihalla tai puistossa ja mukana vapun parhaat suolaiset ja makeat herkut. Mikäs sen parempaa! Katso tästä ideat vapun maukkaimpaan piknikkoriin.

Vappuna kaivetaan esiin piknikviltit ja herkutellaan yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Näillä resepteillä kokkaat piknikherkut moneen makuun!

Piknikkorin suolaiset eväät

Helposti mukana kulkevat suolaiset piirakat ja pikkusuolaiset ovat loistavaa tarjottavaa piknikille. Nosta piknikviltille herkullista parsagalettea ja vitsikäs silliskakku tai jotain hieman perinteisempää, kuten nakkipiiloja. Näistä ei jää nälkä!

Vappupiknikin makeita tarjottavia

Vappupiknikillä kannattaa panostaa myös makeisiin tarjottaviin. Ota mukaan helposti syntyviä, ja kuljetettavia, peltikakkuja tai mokkapaloja, muffineita tai vaikka hauskoissa vartaissa tarjottavia pikamunkkeja. Helppoja kuljetettavia ovat myös kuiva- ja juustokakut, jotka matkaavat piknikviltille kätevästi paistovuoassaan.

Kaikki vapun leivonnaiset

Vappupiknikin juomat

Vappupiknikillä juomana maistuu tietenkin sima tai tuoremehusta ja viinistä sekoitettu sangria. Jos siman tekeminen jäi viimetippaan, valmistuu pikasima parhaimmillaan alle vartissa. Vai juhlistaisitko vappua sittenkin alkoholiton cocktail eli mocktail kädessä?

Pikaiset piknik-eväät

Helpoimmillaan vappupiknik syntyy vain parista erilaisesta juustosta, tuoreesta patongista ja tuorejuustosta, hedelmistä sekä juomista. Näillä eväillä onnistuu pikainenkin piknik!

Sesonki
Vappubrunssi kotona
Sesonki
Perinteinen vappumenu
Sesonki
Munkit tekevät vapun