Vappupiknik kotipihalla

Rento piknik kotipihalla ja mukana vapun parhaat suolaiset ja makeat herkut. Mikäs sen parempaa! Katso tästä ideat vapun maukkaimpaan piknikkoriin.

Vappuna kaivetaan esiin piknikviltit ja herkutellaan yhdessä perheen kanssa. Suunnittele ja valmista piknikeväät jo hyvissä ajoin ennakkoon, ja voit keskittyä vappupäivänä vain nautiskeluun!

Piknikkorin suolaiset eväät

Vietätkö vappupiknikiä mieluummin rennossa vai fiinissä tunnelmassa? Jos valinta on rentous, nappaa piknikevääksi hauskoja nakkipiiloja, helppoja suolaisia muffineita tai meheviä tuunattuja croissantteja. Fiininpään menoon puolestaan sopivat vaivattomasti syntyvät, mutta näyttävät basilika-mansikkabagelit sekä täyteläinen juustopiirakka.

Vappupiknikin makeita tarjottavia

Vappupiknikillä kannattaa panostaa myös makeisiin tarjottaviin. Ota mukaan helposti syntyviä, ja kuljetettavia, peltikakkuja tai mokkapaloja, muffineita tai vaikka hauskoissa vartaissa tarjottavia pikamunkkeja. Helppoja kuljetettavia ovat myös kuivakakut, jotka matkaavat piknikviltille kätevästi paistovuoassaan.

Kaikki vapun leivonnaiset

Vappupiknikin juomat

Vappupiknikillä juomana maistuu tietenkin sima tai kuohuviinistä ja tuoremehusta sekoitettu hedelmäbellini. Jos siman tekeminen jäi viimetippaan, valmistuu pikasima parhaimmillaan alle vartissa. Vai juhlistaisitko vappua sittenkin alkoholiton cocktail eli mocktail kädessä?

Pikaiset piknik-eväät

Helpoimmillaan vappupiknik syntyy vain parista erilaisesta juustosta, tuoreesta patongista ja tuorejuustosta, hedelmistä sekä juomista. Näillä eväillä onnistuu pikainenkin piknik!

Aurinkoista vappua!
Parhaat vappuruoat
Vappubrunssi kotona
Perinteinen vappumenu
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›