Vappupiknik kotipihalla

Rento piknik kotipihalla ja vapun parhaat herkut. Pakkaa piknikkoriin ruokaisia salaatteja, patonkia ja tuorejuustoa, pikkusuolaisia, simaa ja makeita vappuleivonnaisia.

Vappuna kaivetaan esiin piknikviltit ja herkutellaan perheen kanssa. Tarjottavat kannattaa valmistaa hyvissä ajoin valmiiksi, jotta vappupäivänä saa keskittyä nautiskeluun.

Piknikin suolaiset ruoat

Vappuna maistuvat myös erilaiset pikkusuolaiset, kuten hauskat nakkipiilot tai mehevästi tuunatut croissantit. Suolaiset muffinssit valmistuvat käden käänteessä aineet yhdistämällä ja antamalla uunin tehdä tehtävänsä.

Fiinimpi, mutta ihanan helppo eväs piknikille ovat basilika-mansikkabagelit, joissa yhdistyvät makeat mansikat ja basilikan makuinen tuorejuusto – voiko ihanammin kevät enää alkaa?

Helpot piknik-eväät

Helpoimmillaan vappupiknik syntyy muutamasta täyttävästä salaatista, tuoreista hedelmistä, patongista ja tuorejuustoista.

Vappupiknikin herkut

Panosta piknikillä myös makeisiin herkkuihin. Munkit kuuluvat luonnollisesti vappuun ja ne kulkeutuvat helposti paikalle kannellisessa rasiassa.

Kaikki vapun leivonnaiset

Piknikjuomat

Vappupiknikillä juomana maistuu sima tai kuohuviinistä ja tuoremehusta sekoitettu hedelmäbellini. Jos siman teko unohtui, valmistuu sima-juoma myös vartissa ennen piknikkiä.

Aurinkoista vappua!
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›