Siirry sisältöön
Aamupala aloittaa päivän

Ateriat

Aamupala aloittaa päivän

Aamupala antaa hyvän startin päivään – niin arkena kuin viikonloppuna. Tässä raikkaita aamupalareseptejä aina voileivistä ja puurosta smoothiekulhoihin!

Helppo aamupala sopii arkeen

Hyvä päivä lähtee käyntiin hyvällä aamiaisella. Arkena aamut voivat olla kiireisiä, joten arkiaamujen parhaita vaihtoehtoja ovat nopeat, helpot ja jo edellisenä iltana valmistettavat aamupalat: puurot, smoothiet, voileivät ja rahkat. Myös tuorepuurot ovat todellisia arjen sankareita, sillä ne valmistuvat, kun sinä vielä nukut. Sekoita ainekset illalla, anna puuron turvota jääkaapissa ja herää valmiille aamiaiselle! Myös sämpylät ehtii leipoa vaikka arkiaamuna, kun taikinan tekee jo edellisenä iltana.


Hyvä aamupala kuuluu viikonloppuun

Viikonloppuna aikaa on enemmän sekä aamiaisen valmistamiselle että sen nauttimiselle. Siksi viikonlopun aamupalapöytään sopivat myös hieman paremmat voileivät, kananmunat, vohvelit, letut, smoothie bowlit eli smoothiekulhot sekä suolaiset piirakat. Jos yhdistät aamiaisen lounaaseen ja vietät aamua brunssin merkeissä, voi pöytään nostaa hyvin myös salaatteja, kakkua, pannukakkuja tai makeaa piirakkaa. Viikonloppuaamiaisen täydentää hyvä maitokahvi, kuten latte tai ihanalla vaahdolla viimeistelty dalgona-kahvi. Makeampaan janoon sopii herkullinen kinuskikahvi.


Mehu kruunaa aamiaisen

Valio Hedelmätarha® mehu sopii aamupalapöytään niin arkena kuin viikonloppuna. Onko suosikkisi tuttu appelsiini vai maistuisiko luomupuolukkamehu?


Brunssi tekee viikonlopun

Brunssi tekee viikonlopun

Jos aamiainen venähtää lounasaikaan, on ihanaa kattaa pöytä ruokaisilla annoksilla ja nautiskella niitä hyvässä seurassa vaikka iltapäivään asti.

Search