Siirry sisältöön
Baked oats

Keittiössä nyt

Aamupala aloittaa päivän

Aamupala antaa hyvän startin päivään – niin arkena kuin viikonloppuna. Tässä raikkaita aamupalareseptejä aina voileivistä ja puurosta smoothiekulhoihin!

Helppo aamupala sopii arkeen

Hyvä päivä lähtee käyntiin hyvällä aamiaisella. Arkena aamut voivat olla kiireisiä, joten arkiaamujen parhaita vaihtoehtoja ovat nopeat ja helpot aamupalat kuten puurot ja smoothiet, tai jo edellisenä iltana valmistettavat aamupalat kuten tuorepuurot ja chiavanukkaat. Ne ovat todellisia arjen sankareita, sillä ne valmistuvat nukkuessasi. Sekoita ainekset illalla, anna puuron turvota jääkaapissa ja herää valmiille aamiaiselle! Myös sämpylät ehtii paistaa vaikka arkiaamuna, kun taikinan tekee jo edellisenä iltana.


Hyvä aamupala kuuluu viikonloppuun

Viikonloppuna aikaa on enemmän sekä aamiaisen valmistamiselle että sen nauttimiselle. Siksi viikonlopun aamupalapöytään sopivat myös hieman paremmat voileivät, kananmunat, vohvelit ja pannukakut sekä smoothie bowlit eli smoothiekulhot. Viikonloppuaamiaisen viimeistelee herkullinen aamukahvismoothie tai dalgona-kahvi.


Mehu kruunaa aamiaisen

Valio Hedelmätarha® mehu sopii aamupalapöytään niin arkena kuin viikonloppuna. Onko suosikkisi tuttu appelsiini vai maistuisiko luomupuolukkamehu?


Brunssi tekee viikonlopun

Brunssi tekee viikonlopun

Jos aamiainen venähtää lounasaikaan, on ihanaa kattaa pöytä ruokaisilla annoksilla ja nautiskella niitä hyvässä seurassa vaikka iltapäivään asti.

Search