Siirry sisältöön
Kuinka onnistua macaron-leivosten valmistuksessa
Leivonta

Kuinka onnistua macaron-leivosten valmistuksessa

Ilmavat, päältä rapeat ja sisältä pehmeät macaron-leivokset ovat hienostunut herkku. Onnistu haastavana tunnetun leivonnaisen valmistuksessa näillä neuvoilla.

Macaron-leivokset

Macaron-kuori valmistetaan marengista ja mantelijauhoista, joten nämä leivokset ovat gluteenittomia.

Pistaasinmakuiset macaronit

Uutta makua macaroneihin tuo mantelijauheen korvaaminen pistaasipähkinöistä tehdyllä jauheella. Hempeän vihreissä macaroneissa maistuu myös japanilainen vihreä tee, matcha.


Tip icon

Kuinka macaronit tulisi säilyttää?

Koska kotijääkaapit ovat usein kosteita, kannattaa leivokset säilyttää mieluummin huoneenlämmössä. Jos täyte kuitenkin vaatii kylmäsäilytyksen, säilyvät macaronit jääkaapissa hyvinä 3 – 5 päivää ja pakastimessa noin 3 viikkoa. Täyttämättömät kuoret säilyvät pakastimessa pidempään.


Search