Dijonvoi ja kasvikset Provençale

Dijonvoi ja kasvikset Provençale
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Dijonvoi ja kasvikset Provençale

Dijonvoi ja kasvikset Provençale

Kesäiset kasvikset maistuvat dijon-sinapilla maustetun voin kera ja Provencen yrttimausteella höystettynä. Tarjoa kasviksia lihan ja kalan lisäkkeenä.

Valmistusaika

Työaika
45 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset10 annosta

10 annosta

Dijonvoi (sinappivoi)

200 g
2 rkl
karkeaa Dijon-sinappia
1 rkl
sitruunamehua

Kasvikset Provençale

n. 2 l
kesäkasviksia , esim. porkkanoita, kukka- tai parsakaalia, papuja tai apposherneitä
n. 1 l
vettä
ripaus
suolaa ja sokeria
2 tl
Herbes de Provence yrttiseosta

Ohje

  1. Sekoita pehmeään voihin sinappi ja sitruunamehu. Ota leivinpaperista uunipellin kokoinen pala. Kaada voiseos sen keskelle. Taita paperi kahtia. Pidä alemmasta paperista kiinni ja työnnä muovilastalla tai viivottimella voi tangoksi. Kääri paperi rullalle ja sulje päät tiukasti. Laita tanko jääkaappiin tai pakastimeen kovettumaan.
  2. Mausta keitinvesi suolalla ja sokerilla. Keitä kasvikset vähässä vedessä juuri ja juuri kypsiksi. Lisää kasvikset kattilaan kypsymisjärjestyksessä. Kaada keitinvesi pois. Lisää kattilaan yrttimauste sekä nokare Dijonvoita. Sekoittele.
  3. Leikkaa voitanko napeiksi ja laita tarjolle.
  4. Tarjoa Dijonvoita kuumien kasvisten tai grillatun lihan ja kalan kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
80 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›