
Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaDijonvoi (sinappivoi)
-
200 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 rkl karkeaa Dijon-sinappia
- 1 rkl sitruunamehua
Kasvikset Provençale
- 2 l kesäkasviksia
- 1 l vettä
- ripaus suolaa ja sokeria
- 2 tl Herbes de Provence yrttiseosta
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita pehmeään voihin sinappi ja sitruunamehu. Ota leivinpaperista uunipellin kokoinen pala. Kaada voiseos sen keskelle. Taita paperi kahtia. Pidä alemmasta paperista kiinni ja työnnä muovilastalla tai viivottimella voi tangoksi. Kääri paperi rullalle ja sulje päät tiukasti. Laita tanko jääkaappiin tai pakastimeen kovettumaan.
- Mausta keitinvesi suolalla ja sokerilla. Keitä kasvikset vähässä vedessä juuri ja juuri kypsiksi. Lisää kasvikset kattilaan kypsymisjärjestyksessä. Kaada keitinvesi pois. Lisää kattilaan yrttimauste sekä nokare Dijonvoita. Sekoittele.
- Leikkaa voitanko napeiksi ja laita tarjolle.
- Tarjoa Dijonvoita kuumien kasvisten tai grillatun lihan ja kalan kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
65 kcal
Proteiini
0,1 g
Hiilihydraatti
0,3 g
Rasva
7,2 g
Tyydyttynyt rasva
4,2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa