
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
2.33
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 rkl
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rypsiöljy…
- 300 g naudanjauhelihaa, rasvaa 10 % tai lampaanjauhelihaa
- 1 pussi (400 g) peruna-purjosekoitusta
- 2-3 (120 g) suolakurkkua suikaleina
- 1 dl hienonnettua persiljaa
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme juustoaLaktoositon Valio ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
-
3 dl
Valio kevytmaitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 2 kananmunaa
- ¾ tl suolaa
- ½ tl rouhittua mustapippuria
Jaa resepti
Ohje
- Paista jauheliha Oivariini rasvassa. Levitä vuokaan kerroksittain peruna-purjosekoitusta, jauhelihaa, suolakurkkusuikaleita ja persiljaa. Laita päällimmäiseksi kerrokseksi peruna-purjosekoitusta.
- Yhdistä juustokerma, maito, munat ja mausteet. Kaada seos vuokaan.
- Kypsennä 200 asteessa n. 1 tunti, kunnes laatikko on hyytynyt
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
75 kcal
Proteiini
5,9 g
Hiilihydraatti
1,9 g
Rasva
4,8 g
Tyydyttynyt rasva
2,2 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa