
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g kampelaa tms. vaaleaa kalaa fileenä
- ½-1 tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 1 rkl sitruunamehua
-
2 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
-
½ pkt (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® perinteinen sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 200 g (4 dl) kuorittuja katkarapuja, MSC-sertifioitu sulatettuna
- 0 kg tuoretta tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Lado kalafileet voideltuun uunivuokaan ja mausta suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla.
- Kuumenna kerma kattilassa ja lisää paloiteltu Koskenlaskija. Keitä hiljalleen sekoitellen kunnes seos on tasaista.
- Ripottele katkaravut kalafileiden päälle ja kaada kerma-juustoseos pinnalle. Nostele kalafileitä hieman niin, että kastike valuu tasaisesti joka puolella.
- Kypsennä 200 asteessa uunissa n. 20 minuuttia. Ripottele pintaan runsaasti tuoretta tilliä ennen tarjoilua. Tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
114 kcal
Proteiini
12,6 g
Hiilihydraatti
1,1 g
Rasva
6,5 g
Tyydyttynyt rasva
3,4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- tuoretta tilliä