Juustoinen kalapata

Juustoinen kalapata

15 min
helppo
113 kcal / 100g
4
3

Vain puolessa tunnissa syntyy tämä maukas ja mehevä arjen kalaruoka. Helppoa ja herkullista arkiruokaa!

Ainekset

4 annosta
500 g
kampelaa tms. vaaleaa kalaa fileenä
½ - 1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
1 rkl
sitruunamehua
2 dl
½ pkt (à 250 g)
200 g
kuorittuja katkarapuja sulatettuna
tuoretta tilliä

Ohje

  1. Lado kalafileet voideltuun uunivuokaan ja mausta suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla.
  2. Kuumenna kerma kattilassa ja lisää paloiteltu Koskenlaskija. Keitä hiljalleen sekoitellen kunnes seos on tasaista.
  3. Ripottele katkaravut kalafileiden päälle ja kaada kerma-juustoseos pinnalle. Nostele kalafileitä hieman niin, että kastike valuu tasaisesti joka puolella.
  4. Kypsennä 200 asteessa uunissa n. 20 minuuttia. Ripottele pintaan runsaasti tuoretta tilliä ennen tarjoilua. Tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
113 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
6 g
Suola
0,9 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
117 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)