Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
12 h 10 min
Yhteensä
12 h 50 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni150°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg lampaankaretta luineen
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 3-4 valkosipulin kynttä
- 1 rkl suolaa
- 2 tl rouhittua mustapippuria
- 1 dl hienonnettua persiljaa
-
4 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
Jaa resepti
Ohje
- Puhdista luut kareesta.
- Sulata voi ja purista joukkoon 3 - 4 valkosipulin kynttä. Lisää suola, mustapippuri ja persilja ja sekoita kaikki ainekset sekaisin. Lisää lopuksi jogurtti. Painele kareen päälle. Anna marinoitua yön yli.
- Paista kuumalla pannulla pinta ruskeaksi, siirrä liha uuniin 150 asteeseen n. 10 min eli jätetään mediumiksi. Anna vetäytyä hyvin.
- Leikkaa tämän jälkeen viipaleiksi luun kohdalta ja tarjoa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
215 kcal
Proteiini
11,9 g
Hiilihydraatti
1,4 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
8,5 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
1,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.