
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
12 h 10 min
Yhteensä
12 h 50 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni150°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg lampaankaretta luineen
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 3-4 valkosipulin kynttä
- 1 rkl suolaa
- 2 tl rouhittua mustapippuria
- 1 dl hienonnettua persiljaa
-
4 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
Jaa resepti
Ohje
- Puhdista luut kareesta.
- Sulata voi ja purista joukkoon 3 - 4 valkosipulin kynttä. Lisää suola, mustapippuri ja persilja ja sekoita kaikki ainekset sekaisin. Lisää lopuksi jogurtti. Painele kareen päälle. Anna marinoitua yön yli.
- Paista kuumalla pannulla pinta ruskeaksi, siirrä liha uuniin 150 asteeseen n. 10 min eli jätetään mediumiksi. Anna vetäytyä hyvin.
- Leikkaa tämän jälkeen viipaleiksi luun kohdalta ja tarjoa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
215 kcal
Proteiini
11,9 g
Hiilihydraatti
1,4 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
8,5 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
1,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa