Lampaankare jogurttimarinadissa

Lampaankare jogurttimarinadissa
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Lampaankare jogurttimarinadissa

Lampaankare jogurttimarinadissa

Lammas sopii pääsiäispöytään. Kokeile tätä jogurtilla marinoitua lampaankaretta.

Valmistusaika

Työaika
40 min
maustuminen
12 h
uunissa
10 min
Yhteensä
12 h 50 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 kg
lampaankaretta luineen
50 g
3 - 4
valkosipulin kynttä
1 rkl
suolaa
2 tl
rouhittua mustapippuria
1 dl
hienonnettua persiljaa
4 dl

Ohje

  1. Puhdista luut kareesta.
  2. Sulata voi ja purista joukkoon 3 - 4 valkosipulin kynttä. Lisää suola, mustapippuri ja persilja ja sekoita kaikki ainekset sekaisin. Lisää lopuksi jogurtti. Painele kareen päälle. Anna marinoitua yön yli.
  3. Paista kuumalla pannulla pinta ruskeaksi, siirrä liha uuniin 150 asteeseen n. 10 min eli jätetään mediumiksi. Anna vetäytyä hyvin.
  4. Leikkaa tämän jälkeen viipaleiksi luun kohdalta ja tarjoa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
214 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›