Lampaankare jogurttimarinadissa

Lampaankare jogurttimarinadissa

Lammas sopii pääsiäispöytään. Kokeile tätä jogurtilla marinoitua lampaankaretta.

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 kg
lampaankaretta luineen
50 g
3 - 4
valkosipulin kynttä
1 rkl
suolaa
2 tl
rouhittua mustapippuria
1 dl
hienonnettua persiljaa
4 dl

Ohje

  1. Puhdista luut kareesta.
  2. Sulata voi ja purista joukkoon 3 - 4 valkosipulin kynttä. Lisää suola, mustapippuri ja persilja ja sekoita kaikki ainekset sekaisin. Lisää lopuksi jogurtti. Painele kareen päälle. Anna marinoitua yön yli.
  3. Paista kuumalla pannulla pinta ruskeaksi, siirrä liha uuniin 150 asteeseen n. 10 min eli jätetään mediumiksi. Anna vetäytyä hyvin.
  4. Leikkaa tämän jälkeen viipaleiksi luun kohdalta ja tarjoa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
214 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g
Kalsium
41 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)