
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- ½ dl pinjan- tai auringonkukansiemeniä
-
2 rkl
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rypsiöljy…
- 2 valkosipulin kynttä
- 2 (175 g) porkkanaa
- 1 (275 g) kesäkurpitsa
- ½ tl suolaa
- ½ tl mustapippurirouhetta
- ½-1 tl rakuunaa
- 1 rkl sitruunamehua
- ½ rkl sokeria
-
1 prk (200 g)
Valio raejuustoaRasvaton ja laktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi…
Jaa resepti
Ohje
- Paahda siemenet kuivalla pannulla, jäähdytä.
- Sulata Oivariini pannulla. Lisää ohuiksi viipaleiksi leikatut valkosipulin kynnet. Älä ruskista. Kuori ja viipaloi porkkanat ohuelti, lisää pannulle.
- Halkaise kesäkurpitsa. Poista tarvittaessa siemenet esim. lusikalla kovertaen. Viipaloi ja lisää pannulle.
- Anna kypsyä 2 - 3 min. Mausta. Anna jäähtyä.
- Kokoa salaatti kerroksittain vadille. Tarjoa liharuokien lisäkkeenä
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
96 kcal
Proteiini
5,5 g
Hiilihydraatti
3,7 g
Rasva
6,3 g
Tyydyttynyt rasva
1,5 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa