Pumpkin pie eli Kurpitsapiirakka

Pumpkin pie eli Kurpitsapiirakka
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Pumpkin pie eli Kurpitsapiirakka

Pumpkin pie eli Kurpitsapiirakka

Inkivääri piristää ihanasti täyteläisen kurpitsapiirakan makua. Piirakka on kostean mehevä, täydellinen kiireettömille viikonlopun brunsseille.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
30 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

88 arvostelua

Ainekset12 annosta

12 annosta
3
kananmunaa
1 ½ dl
fariinisokeria
1 tlk (425 g)
kurpitsasosetta
3 dl
vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta
1 tl
vaniljasokeria
1 tl
kanelia
1 tl
inkivääriä
1 dl

Inkiväärikuorrutus

2 rasiaa (à 200 g)
½ dl
1 dl
tomusokeria
1 tl
inkivääriä

Ohje

  1. Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja fariinisokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
  2. Sekoita joukkoon kurpitsasose.
  3. Yhdistä vehnäjauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, kaneli ja inkivääri keskenään. Sihtaa kurpitsavaahdon joukkoon.
  4. Lisää lopuksi Oivariini ja sekoita nopeasti tasaiseksi.
  5. Kaada taikina voideltuun Ø 28 cm piirakkavuokaan. Tasoita pinta.
  6. Paista uunin ala-/keskiosassa 175 asteessa n. 30 min, kunnes piirakka on kypsä.
  7. Sekoita inkiväärikuorrutuksen ainekset keskenään. Levitä kuorrutus jäähtyneen piirakan päälle.
  8. Tarjoa kahvipöydässä tai sunnuntaibrunssin jälkiruokana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
240 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›