Punajuuripatee

Punajuuripatee
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Punajuuripatee

Punajuuripatee

Pehmeä punajuuripatee maistuu alkuruokana tai herkullisena tarjottavana buffetpöydässä.

Valmistusaika

Työaika
1 h
uunissa
1 h 30 min
Yhteensä
2 h 30 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset15 annosta

15 annosta
600 g
punajuuria
3
sipulia
25 g
1 pussi (150 g)
1 pieni tlk
ananasmurskaa
5
kananmunaa
1 dl
½ tl
mustapippuria myllystä
2 tl
rakuunaa tai 1 rkl basilikaa
½ tl
muskottipähkinää
½ tl
suolaa

Ohje

  1. Keitä punajuuret kypsiksi ja kuori. Hienonna sipulit ja hauduta voissa pehmeiksi.
  2. Soseuta punajuuret ja sipulit. Lisää jäähtyneen soseen joukkoon AURA muru ja valutettu ananasmurska.
  3. Vatkaa munat kerman joukkoon ja yhdistä seokset. Mausta. Kaada seos voideltuun pitkulaiseen 1 1/2 litran teflonvuokaan. Nosta vuoka uunipannulle, missä on vettä.
  4. Kypsennä uunissa 150 asteessa 1 1/2 - 2 t. Kumoa ja jäähdytä. Koristele tuoreilla yrteillä, esim. basilikalla.
  5. Tarjoa kylmänä buffetpöydässä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
126 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›