Siirry sisältöön
Punajuuripyree

Punajuuripyree

Tämä helppo ja vähällä vaivalla valmistuva punajuuripyree maistuu liha- ja kalaruokien kaverina.

Punajuuripyree

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 sipuli hienonnettuna
  • 1 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 2 (200 g) keitettyjä punajuuria
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 1 prk (120 g)
    Valio smetanaa
    Valio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
    Valio smetana 120 g laktoositon
  • 1 tl kuivattua basilikaa
  • ¼ tl mustapippuria
  • ¼ tl suolaa

Ohje

  1. Hauduta sipuli rasvassa kypsäksi. Kuori ja paloittele punajuuret. Laita kaikki aineet monitoimikoneen tai tehosekoittimen kulhoon. Soseuta tasaiseksi.
  2. Kuumenna kattilassa ennen tarjoilua. Tarjoa kala- ja liharuokien lisäkkeenä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 153 kcal
Proteiini 1,2 g
Hiilihydraatti 4,5 g
Rasva 14,2 g
Tyydyttynyt rasva 7,2 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search