Siirry sisältöön
Raastevoileipä

Raastevoileipä

Maukas ja terveellinen välipala syntyy raastesalaatista, ruisleivästä ja Valio Polar® -juustosta.

Raastevoileipä

Ainesosat

leipää

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 (60 g) porkkana
  • 1 rkl hienonnettua persiljaa
  • 2 rkl kurpitsansiemeniä
  • ½ rkl rypsiöljyä
  • ripaus suolaa
  • 0 kg mustapippuria myllystä
  • 3 palaa ruisleipää
  • 2 rkl
    Valio Oivariini® rasvaa
    Valio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
    Valio Oivariini® 400 g normaalisuolainen HYLA®
  • 75 g
    Valio Polar® Alkuperäinen 15% juustoa
    Valio Polar® on saanut innoituksensa pohjoisesta luonnosta, joka ei tunne kompromisseja. Se on juusto, jonka…
    Valio Polar® Alkuperäinen 15 % e350 g

Ohje

  1. Kuori ja raasta porkkana. Yhdistä raaste, persilja, kurpitsansiemenet, öljy ja mausteet.
  2. Voitele ruisleipäpalat. Höylää juusto viipaleiksi. Asettele juustosiivut leiville.
  3. Nostele raasteseos leipien päälle.
  4. Tarjoa välipalana kylmän maidon kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 278 kcal
Proteiini 11,4 g
Hiilihydraatti 14,2 g
Rasva 18,6 g
Tyydyttynyt rasva 5,8 g
Ravintokuitu 4,4 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search