Porkkana­reseptit

Porkkana tunnetaan monipuolisena vihanneksena, eikä se suotta ole Suomen toiseksi suosituin juures heti perunan jälkeen. Raakana se on oivallinen ainesosa erilaisiin raasteisiin tai salaatteihin, kypsennettynä se puolestaan tuo makua keittoihin ja laatikkoihin tai antaa väriä ja makua muhennoksiin ja pyreisiin.

Porkkana sopiikin vaikka kokonaisen menun teemaksi: alkupalaksi porkkanasta tehtyä sosekeittoa ja pääruoaksi maukas kasvislasagne porkkanasämpylöiden kera. Ja aterian kruunaa monelle tuttu, ihanan kuohkea porkkanakakku, joka lukeutuu jo klassikkoleivonnaisten joukkoon. Katso kaikki porkkanareseptit täältä!

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›