Syksyinen juustosalaatti

Syksyinen juustosalaatti

Selleristä, omenasta, saksanpähkinöistä ja juustosta syntyy klassinen salaatti. Kaunis annos sopii hyvin alkupalaksi.

Ainekset4 annosta

4 annosta
150 g
2
omenaa
2
lehtisellerin vartta
100 g
viinirypäleitä
1 dl
saksanpähkinärouhetta

Kastike

2 dl
1 tl
sokeria tai hunajaa
¼ tl
mustapippuria myllystä
¼ tl
suolaa

Ohje

  1. Kuutioi juusto ja kuoritut omenat. Leikkaa lehtisellerin varret ohuiksi viipaleiksi. Halkaise rypäleet.
  2. Yhdistä kastikkeen ainekset.
  3. Annostele tarjolle sellaiseneen tai salaatinlehtien päälle. Ripottele päälle saksanpähkinää.
  4. Tarjoa lisänä kastiketta.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
178 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Kalsium
194 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)