Siirry sisältöön
Peltipaella

Sesonki

Etätyöpäivän helpot ja nopeat lounaat

Uunissa itsekseen kypsyvät laatikkoruoat, simppelit salaatit, vaivattomat keitot ja herkulliset kasvisruoat ovat mainioita etäpäivien lounaita. Tässä reseptit, joilla valmistat maistuvaa arkiruokaa työnteon lomassa!Sekoita ja nauti

Raikkaat salaatit ja sosekeitot ovat hyviä valintoja, kun haluat syödä lounaalla hieman kevyemmin. Nopeimman salaatin sekoitat valmiista salaattisekoituksesta, kirsikkatomaateista ja oliiveista. Lisää mukaan salaattijuustokuutioita ja tee kastike kermaviilistä tai notkistetusta tuorejuustosta. Myös couscoussalaatit ovat nopeita ja helppoja, sillä couscous kypsyy itsekseen kuumassa vedessä. Ja sosekeittokin syntyy vain parissa minuutissa, kun kypsennät kasvikset jo edellisenä päivänä tai käytät pakastekasviksia.

Tip icon

Viisi vinkkiä vikkelään lounaskokkailuun

  1. Aloita laittamalla vesi kiehumaan tai uuni päälle.
  2. Paloittele lounaan raaka-aineet jo illalla jääkaappiin odottamaan.
  3. Käytä nopeasti valmistuvia pakastekasviksia ja oikaise valmiilla kastikkeella tai kermalla.
  4. Varaa kotiin kypsiä papuja, linssejä ja kikherneitä sekä MSC-sertifioituja kalasäilykkeitä. Niistä saat helposti proteiinia pastoihin, salaatteihin ja keittoihin.
  5. Tee sunnuntairuoasta maanantailounas. Paahda reippaasti juureksia, keitä muutama ylimääräinen peruna tai säästä pala uunilohta salaattiin tai wrapin täytteeksi.

Search