Siirry sisältöön
Sesonki

Inspiraatio hukassa? Kokeile näitä ruokatrendejä joulupöydässä

Inspiraatio hukassa? Kokeile näitä ruokatrendejä joulupöydässä

Jotain taikinakuoreen piilotettua, jotain alkoholitonta juotavaa ja jotain yltäkylläisen yksityiskohtaista – jos haluat luoda perinteistä poikkeavan ja maistuvan joulun, löydä inspiraatio näistä ruokatrendeistä.

Tykkäätkö joulusta ja joulun tunnelmasta, mutta et juurikaan joulupöydän perinteisistä herkuista? Jouluruoista ei tarvitse yrittää tykätä väkisin: on ihan ok, jos kinkut ja laatikot eivät innosta. Kokeile sen sijaan vuodenvaihteen pyhinä jotain uutta ja testaa vaikka TikTokissa trendaavaa jouluruokaa. 

Mikä juuri nyt puhuttaa ruokamaailmassa? Kokosimme yhteen jouluisia ja ajankohtaisia reseptejä, jollaisiin törmää somessa ja muualla ruokamaailmassa. Näillä vinkeillä rakennat uudelta maistuvan joulun!

Kääri herkut taikinakuoreen tai tee runsas joulukranssi

Kaikki taikinakuoreen upotettu on nyt ruokamaailmassa suosittua. Iske trendiin kiinni tekemällä vaikkapa suolainen struudeli, jonka sisällä on mausteinen ja juustoinen kasvistäyte, tai AURA lohipiiras, jonka inspiraatio tulee venäläisestä kulibjakasta.

Kun etsit uutta tapaa tarjoilla kalaa, kerrosta graavilohi ja muut täytteet ruisleipäkiekon päälle. Tuloksena on hauska suolainen joulukranssi, joka muistuttaa kovasti somessa trendannutta platteria, eli yltäkylläisesti täytettyä sormisyötävien tarjotinta. Vai haluatko loheen suosittua aasialaista makumaailmaa? Kokeile inkivääri-seesamlohta, jonka juju on kirpakka inkiväärikastike.


Search