Joulukakut

Joulukakku on kahvipöydän kruunu, joka vie kielen mennessään. Joulun maut maistuvat, niin juusto-, kuiva- kuin täytekakuissakin. Kokeile kakkujen klassikot ja inspiroidu uusista makuelämyksistä!

Joulun herkullisimmat juustokakut

Juustokakkujen ystävä valmistaa joulun juhlapöytiin glögijuustokakkua, taatelijuustokakkua, karpaloista kerroskakkua, jouluisen piirakan tai kauniilla omenaruusuilla koristeltua jouluista juustokakkua.

Katso kaikki juustokakkumme

Jouluiset kuivakakut

Kuivakakut sopivat hyvin niin kahvipöytään, joulumyyjäisiin kuin joululahjaksi. Taatelikakku on joulun kuivakakkujen ehdoton klassikko, mutta myös englantilainen hedelmäkakku ja perinteinen tiikerikakku maistuvat joulun alla. Maustekakku onnistuu ohjeillamme niin perinteisenä kuin vegaanisena versiona.

Katso reseptimme kuivakakuille

Joulun täytekakut

Joulun upeimmissa täytekakuissa ihastuttavat mehevät täytteet ja kauniit koristelut: kokeile tuhdin suklaista Schwarzwaldin kakkua, luumulta maistuvaa kolmiotäytekakkua, suklaapalloin koristeltua joulukakkua tai raikasta puolukka-valkosuklaatäytekakkua. Herkullinen vaihtoehto joulupöytään on myös perinteinen ranskalainen joululeivonnainen, jouluhalko.

Kysytyimmät kysymykset joulukakuista

Kuinka kauan kuivakakut säilyvät?

Kuivakakut säilyvät hyvin peitettynä viileässä jopa kuukauden ajan. Muista suojata kakut hyvin käärimällä ne esimerkiksi tuorekelmuun tai folioon. Näin kakkuihin ei tartu muiden raaka-aineiden tai jääkaapin makua.

Voiko kuivakakut pakastaa?

Kuivakakut sopivat hyvin pakastettavaksi, kunhan suojaat ne huolellisesti, ettei kakkuihin tartu makuja pakastimesta.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›