Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Juusto-kaalisalaatti

Emmental sopii coleslaw-salaattiin kaalin ja porkkanan joukkoon mainiosti. Rouskuva lisuke maistuu erinomaisesti grilliruokien lisänä.

Juusto-kaalisalaatti
Juusto-kaalisalaatti

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 500 g keräkaalia
  • ½ tl suolaa
  • 2 (200 g) porkkanaa
  • 1 tlk (227/145 g) ananasmurskaa valutettuna
  • 1 pussi (150 g)
    Valio Emmental raastetta
    Valio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
    Valio Emmental e150 g raaste (punaleima)
    Voit kokeilla myös:

Kastike


Ohje

  1. Suikaloi kaali ohueksi. Lisää joukkoon suola. Anna seistä huoneenlämmössä noin tunnin ajan. Valuta irronnut neste pois.
  2. Raasta kuoritut porkkanat karkeaksi raasteeksi. Lisää porkkanaraaste, ananasmurska ja juustoraaste tai raejuusto kaalin joukkoon.
  3. Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja yhdistä salaattiin. Anna makujen tasaantua jääkaapissa.
  4. Tarjoa grillatun lihan, nakkien, bratwurstin tai lihapullien kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 99 kcal
Proteiini 5 g
Hiilihydraatti 5,6 g
Rasva 5,8 g
Tyydyttynyt rasva 3,4 g
Ravintokuitu 1,5 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search