Juusto-kaalisalaatti

Juusto-kaalisalaatti

1 h 25 min
helppo
103 kcal / 100g
1
0

Emmental sopii coleslaw-salaattiin kaalin ja porkkanan joukkoon mainiosti. Rouskuva lisuke maistuu erinomaisesti grilliruokien lisänä.

Ainekset

6 annosta
500 g
keräkaalia
½ tl
suolaa
2 (200 g)
porkkanaa
1 tlk (227/145 g)
ananasmurskaa valutettuna
1 pussi (150 g)

Kastike

1 prk (200 g)
Valio kermaviiliä
1 rkl
sitruunamehua
1 rkl
sinappia
1 rkl
sokeria
¼ tl
mustapippuria

Ohje

  1. Suikaloi kaali ohueksi. Lisää joukkoon suola. Anna seistä huoneenlämmössä noin tunnin ajan. Valuta irronnut neste pois.
  2. Raasta kuoritut porkkanat karkeaksi raasteeksi. Lisää porkkanaraaste, ananasmurska ja juustoraaste tai raejuusto kaalin joukkoon.
  3. Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja yhdistä salaattiin. Anna makujen tasaantua jääkaapissa.
  4. Tarjoa grillatun lihan, nakkien, bratwurstin tai lihapullien kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
103 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
6 g
Suola
0,4 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
173 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)