
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g keräkaalia
- ½ tl suolaa
- 2 (200 g) porkkanaa
- 1 tlk (227/145 g) ananasmurskaa valutettuna
-
1 pussi (150 g)
Valio Emmental raastettaValio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
-
1 prk (200 g) Valio raejuustoa
Voit kokeilla myös -
Kastike
-
1 prk (200 g)
Valio kermaviiliäValio kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi. Kermaviiliä…
-
2 dl Valio turkkilaista jogurttia
Voit kokeilla myös -
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 rkl sinappia
- 1 rkl sokeria
- ¼ tl mustapippuria
Jaa resepti
Ohje
- Suikaloi kaali ohueksi. Lisää joukkoon suola. Anna seistä huoneenlämmössä noin tunnin ajan. Valuta irronnut neste pois.
- Raasta kuoritut porkkanat karkeaksi raasteeksi. Lisää porkkanaraaste, ananasmurska ja juustoraaste tai raejuusto kaalin joukkoon.
- Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja yhdistä salaattiin. Anna makujen tasaantua jääkaapissa.
- Tarjoa grillatun lihan, nakkien, bratwurstin tai lihapullien kanssa
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
99 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatti
5,6 g
Rasva
5,8 g
Tyydyttynyt rasva
3,4 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa