
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- ½ nippu tuoretta parsaa
- 1 sipuli
- 1 valkosipulin kynsi
- 8 dl kasvislientä
- 1 rkl vehnäjauhoja
-
1 rasia (à 200 g)
Valio Viola® yrtti tuorejuustoaValio Viola® kevyt yrtti tuo vaihtelua leivälle ja maustaa lempeästi myös keitot ja kastikkeet. Levitä…
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 0 kg suolaa
Tarjoiluun
-
1 prk (150 g)
Valio crème fraîcheaValio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
Jaa resepti
Ohje
- Huuhtele parsat ja leikkaa kova tyvi pois. Paloittele parsat ja hienonna sipulit. Keitä parsat sipuleiden kanssa kypsiksi pienessä määrässä kasvislientä.
- Soseuta ainekset keitinliemeen sauvasekoittimella. Lisää loput kasvisliemestä.
- Suurusta keitto vesitilkkaan sekoitetuilla vehnäjauhoilla ja anna kiehua kannen alla hiljalleen muutama min. Lisää lopuksi tuorejuusto, sekoita ja kuumenna. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Tarjoa keiton kanssa crème fraîchea. Keitto sopii aterian alkuruoaksi.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
64 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatti
2,1 g
Rasva
5,2 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- suolaa