Mehevä varhaiskaalisalaatti

Mehevä varhaiskaalisalaatti

Tuoreen rouskuvasta varhaiskaalista valmistuu ihana salaatti lisäkkeeksi liha- ja kalaruoille tai sellaisenaan leivän kanssa syötäväksi.

Ainekset4 annosta

4 annosta
pala (450 g)
varhaiskaalia
2 (200 g)
avomaan kurkkua
nippu (n. 150 g)
retiisejä tai 2 porkkanaa
1 ½ dl
sinappista kurkkusalaattia
1 prk (200 g)
Valio raejuustoa

tai 1 prkValio Eila® raejuustoa
2 dl
Valio turkkilaista jogurttia

tai 2 dlValio Eila® luonnonjogurttia

Ohje

  1. Raasta kaali aivan ohuiksi suikaleiksi tai leikkaa se veitsellä. Raasta kurkut, voit käyttää niiden tilalla myös tavallista tuoretta kurkkua. Leikkaa retiisit ohuiksi viipaleiksi tai raasta porkkanat. Yhdistä kaikki aineet.
  2. Anna maustua kylmässä mielellään useita tunteja, jotta salaatti mehevöityy ja maut tasoittuvat.
  3. Tarjoa sellaisenaan ruisleivän kanssa tai grilliruokien lisäkkeenä, makkaran, savukalan tai lihapullien kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
61 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›