Siirry sisältöön

Broileripadat

Broileri on erinomainen valinta padan raaka-aineeksi. Kermaisen tomaattinen kanapata hautuu uunissa lempeän meheväksi ja on oivallisen maistuvaa arkiruokaa. Broileripata sopii arjen lisäksi tarvittaessa myös juhla-ateriaksi. Perinteisen kanapadan makuja pystyt myös muokkaamaan mausteita ja lisukkeita vaihtelemalla. Esimerkiksi pippurinen kanapata saa makunsa aromaattisen pippurisesta mustapippurisulatejuustosta.

Meksikolaisen kanapadan makuja voi korostaa chilillä makusi mukaan sopivaksi. Slaavilaisen kanapadan maun salaisuus on taas AURA-juustossa. Slaavilainen kanapata tunnetaan myös nimellä Pustan pata. Tarjoa slaavilainen kanapata villiriisin tai keitettyjen perunoiden kera. Marokosta tulevassa taginessa eli savipadassa valmistat puolestaan aromikkaat ja mehevät pataruoat – kokeile vaikkapa oliivi-kanataginea mantelicouscousilla.

Kaikki maukkaat kanapatareseptit löydät täältä!

Search