Kääretorttureseptit
Kääretorttu on jälkiruokapöydän klassikkoherkku, jonka sisään voi täytteeksi kääriä makuyhdistelmiä oman maun mukaan. Kääretorttu valmistuu nopeasti ja täytteeksi voi käyttää niin rahkaa, kermavaahtoa, tuorejuustoa, marjoja, hilloja kuin hedelmiäkin. Loppusilaus syntyy kuorrutuksella ja koristelulla.
Kääretorttu on koko perheen herkku, josta riittää isommallekin porukalle. Se on myös helppo valmistaa gluteenittomana. Kokeile ihanaa unelmatorttua, marjaista mansikkakääretorttua tai vaikkapa herkullista suklaakääretorttua!
41 reseptiä
50 min
Koivuhalkoleivokset
43 min
Unelmarahkatorttu
52 min
Pähkinäsuklainen kirsikkakääretorttu
1 h 23 min
Banoffee kääretorttu
1 h
Mangokääretorttu
1 h
Luumukääretorttu
1 h
Vaniljakääretorttu
2 h 40 min
Runebergin kääretortut
1 h 10 min
Pätkiskakku
4 h 50 min
Korvapuustikääretorttu
1 h 21 min
Vappuhalko
1 h 30 min
Tiikerikääretorttu
1 h 30 min
Nektariini-marenkirulla
1 h 40 min
Tiramisukääretorttu
1 h
Juhannushalko
1 h
Pääsiäishalko
55 min
Lakkakääretorttu
1 h 30 min
Gluteeniton kääretorttu
6 h 50 min
Lakritsikääretorttu
40 min
Sitruunainen suklaakääretorttu
2 h 30 min
Lakkaunelmatorttu
35 min
Kevyt kääretorttu
40 min
Mansikkakääretorttu
30 min
Suklaakermakääretorttu
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?