
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
35 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
2.25
tähteä viidestä
4 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 600 g silakkafileitä
- 1 rkl sitruunamehua
- ¾ tl suolaa
- ripaus jauhettua valkopippuria
- 1½ rkl wasabitahnaa
- 1 rkl sokeria
-
1 prk (150 g)
Valio crème fraîcheaValio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
- 1 dl, 35 g purjoa hienonnettuna
Jaa resepti
Ohje
- Lado silakkafileet leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.
- Mausta sitruunamehulla, suolalla ja valkopippurilla. Yhdistä wasabi, sokeri ja crème fraîche. Levitä seos fileille. Ripottele päälle hienonnettu purjo.
- Kääri fileet rullalle. Laita matalaan uunivuokaan.
- Kypsennä 200 asteessa n. 35 min. Tarjoa kylminä perunoiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
161 kcal
Proteiini
12,1 g
Hiilihydraatti
2,1 g
Rasva
11,6 g
Tyydyttynyt rasva
4,6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- jauhettua valkopippuria