Wasabisilakat

Wasabisilakat

Houkutteleva makuyhdistelmä syntyy suomalaisten silakoiden kohdatessa wasabin. Silakkarullat valmistuvat helposti uunissa.

Ainekset6 annosta

6 annosta
600 g
silakkafileitä
1 rkl
sitruunamehua
¾ tl
suolaa
ripaus
jauhettua valkopippuria
1 ½ rkl
wasabitahnaa
1 rkl
sokeria
1 prk (150 g)
pala (1 dl, 35 g)
purjoa hienonnettuna

Ohje

  1. Lado silakkafileet leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.
  2. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja valkopippurilla. Yhdistä wasabi, sokeri ja crème fraîche. Levitä seos fileille. Ripottele päälle hienonnettu purjo.
  3. Kääri fileet rullalle. Laita matalaan uunivuokaan.
  4. Kypsennä 200 asteessa n. 35 min. Tarjoa kylminä perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
168 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Kalsium
78 mg
D-vitamiini
13 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›