Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Wasabisilakat

Houkutteleva makuyhdistelmä syntyy suomalaisten silakoiden kohdatessa wasabin. Silakkarullat valmistuvat helposti uunissa.

Wasabisilakat
Wasabisilakat

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 600 g silakkafileitä
  • 1 rkl sitruunamehua
  • ¾ tl suolaa
  • ripaus jauhettua valkopippuria
  • 1½ rkl wasabitahnaa
  • 1 rkl sokeria
  • 1 prk (150 g)
    Valio Keittiön crème fraîchea
    Valio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
    Valio Keittiön crème fraîche 150 g laktoositon, luomu
  • 1 dl, 35 g purjoa hienonnettuna

Ohje

  1. Lado silakkafileet leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.
  2. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja valkopippurilla. Yhdistä wasabi, sokeri ja crème fraîche. Levitä seos fileille. Ripottele päälle hienonnettu purjo.
  3. Kääri fileet rullalle. Laita matalaan uunivuokaan.
  4. Kypsennä 200 asteessa n. 35 min. Tarjoa kylminä perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 175 kcal
Proteiini 12,3 g
Hiilihydraatti 4,2 g
Rasva 12,1 g
Tyydyttynyt rasva 4,7 g
Ravintokuitu 0,1 g
Suola 1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • jauhettua valkopippuria
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search