Yrttimarinoidut broilerifileet

Yrttimarinoidut broilerifileet
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Yrttimarinoidut broilerifileet

Yrttimarinoidut broilerifileet

Itse valmistamalla saat maukkaan marinadin, ja kaiken lisäksi edullisesti ja helposti. Tässä marinadissa maistuvat monet yrtit.

Valmistusaika

Työaika
40 min
marinointi
2 h
Yhteensä
2 h 40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
11 arvostelu

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 kg
maustamattomia kananpojan rintafileitä
½ tl
suolaa

Marinadi

2 dl
1 dl
1 tl
rosmariinia
1 tl
kynteliä
1 tl
mustapippurirouhetta
½ tl
suolaa

Yrttikastike

1 ruukku (1 dl)
villirucolaa
1 ruukku (1 dl)
basilikaa
½ dl
sitruunamehua
¼ tl
mustapippurirouhetta
1 rkl
sokeria
¼ tl
suolaa
½ dl
2 dl

Ohje

  1. Hiero broilerifileiden pintaan suolaa. Anna maustua hetken aikaa.
  2. Sekoita marinadin ainekset kulhossa. Sekoita marinadin joukkoon fileet. Peitä ja nosta jääkaappiin pariksi tunniksi.
  3. Valmista kastike: Mittaa kaikki aineet korkeareunaiseen kulhoon. Sekoita tasaiseksi sauvasekoittimella.
  4. Pyyhi fileistä pois ylimääräinen marinadi. Grillaa tai kypsennä uunissa uunivuoassa 225 asteessa 15 - 18 min. Anna jäähtyä hetkisen alumiinifoliolla peitettynä.
  5. Leikkaa broilerinfileet vinottain 3-4 cm:n viipaleiksi. Laita vadille. Kaada päälle yrttikastike. Tarjoa haaleana Tuorejuustotomaattien ja keitettyjen uusien perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
124 kcal
Proteiini
15 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.