
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
2 h
Yhteensä
2 h 40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg maustamattomia kananpojan rintafileitä
- ½ tl suolaa
Marinadi
-
2 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
-
1 dl
Valio appelsiinitäysmehu perinteistäValio appelsiinitäysmehu on aamiaispöytien klassikko, joka maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100 %,…
- 1 tl rosmariinia
- 1 tl kynteliä
- 1 tl mustapippurirouhetta
- ½ tl suolaa
Yrttikastike
- 1 ruukku (1 dl) villirucolaa
- 1 ruukku (1 dl) basilikaa
- ½ dl sitruunamehua
- ¼ tl mustapippurirouhetta
- 1 rkl sokeria
- ¼ tl suolaa
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
2 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
Jaa resepti
Ohje
- Hiero broilerifileiden pintaan suolaa. Anna maustua hetken aikaa.
- Sekoita marinadin ainekset kulhossa. Sekoita marinadin joukkoon fileet. Peitä ja nosta jääkaappiin pariksi tunniksi.
- Valmista kastike: Mittaa kaikki aineet korkeareunaiseen kulhoon. Sekoita tasaiseksi sauvasekoittimella.
- Pyyhi fileistä pois ylimääräinen marinadi. Grillaa tai kypsennä uunissa uunivuoassa 225 asteessa 15 - 18 min. Anna jäähtyä hetkisen alumiinifoliolla peitettynä.
- Leikkaa broilerinfileet vinottain 3-4 cm:n viipaleiksi. Laita vadille. Kaada päälle yrttikastike. Tarjoa haaleana Tuorejuustotomaattien ja keitettyjen uusien perunoiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
121 kcal
Proteiini
14,2 g
Hiilihydraatti
2,5 g
Rasva
5,9 g
Tyydyttynyt rasva
2,1 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa