Siirry sisältöön
Tacokana

Raaka-aine

Monipuolinen broileri

Broileri ja kana ovat monen kotikeittiön arjen sekä juhlan sankareita. Helposti valmistuvasta broilerista on moneksi, joten reseptejä löytyy jokaiseen hetkeen.

Sormiruoan aatelisto

Kun suunnittelet illanistujaisia tai rentoa leffailtaa, broilerista teet maistuvat naposteltavat. Loihdi herkullinen siipi- ja kukkakaalipelti viikonlopun alkajaisiksi. Tai kokeile valmistaa rapea broileriherkku, fried chicken, jossa maistuu ihanasti Koskenlaskija® Ruoka & Dippi jalapeno-cheddar. Dippinä toimii raikas crème fraîche.

Nachopelti on illanistujaisten klassikkoruoka. Kokeile jauhelihaversion sijaan broileripeltiä, joka on nopea koota ja vielä nopeampi paistaa. Alle kymmenessä minuutissa valmistuva pelti saa rapeuden nachoista ja maun tomaattisalsasta sekä paprikasta. Viimeistele pelti tuoreella korianterilla ja tarjoile kastikkeiden kera.

Tip icon

Tiesitkö tämän kanasta ja broilerista?

Arkikielessä kana ja broileri tarkoittavat samaa, mutta ne ovat eri kanarotuja. Broileri on lihantuotantoon jalostettu kanarotu, kun taas kana on jalostettu tuottamaan kananmunia.

Sekä kanaa että broileria voi syödä, mutta niissä on hieman eroja. Broilerin liha on mureaa ja pehmeää, kana puolestaan vahvemman makuista ja väritykseltään tummempaa.


Search