Risotot
Risotto on italialaisen keittiön klassikko, joka on peräisin Pohjois-Italiasta. Risoton tärkeimmistä kulmakivistä on erityisesti siihen tarkoitettu risottoriisi. Risottoriisi on normaalia riisiä tärkkelyspitoisempi ja se imee itseensä enemmän nestettä menemättä kuitenkaan puuromaiseksi. Risoton valmistaminen ei ole vaikeaa, mutta se vaatii vaivannäköä, koska risottoa sekoitetaan koko valmistuksen ajan. Risotto sopii hyvin lisukkeeksi liha-, kala ja kasvisruoalle tai sitten se voidaan tarjoilla pääruokana. Risoton maustamisessa on vain mielikuvitus rajana. Kokeile klassista sienirisottoa, täyteläistä juustorisottoa tai vaikkapa maukasta punajuuririsottoa!
42 reseptiä
30 min
Persimonrisotto
30 min
Orzo-sienirisotto
30 min
Kurkuma-kvinoarisotto
30 min
Appelsiinirisotto ja paistettu broileri
17 min
Meksikonpata mikrossa
50 min
Uunirisotto
30 min
Chimichurririsotto
30 min
Mifu-biryani
30 min
Jauheliharisotto
1 h 5 min
Peltipaella
1 h 5 min
AURA-punajuuri ohrapuuro
35 min
Kesäkasvisrisotto eli risotto verde
35 min
Kantarellirisotto
35 min
Vegaaninen lehtikaalirisotto
25 min
Sitruunarisotto
30 min
Sitruunainen Mifu risotto
40 min
AURA punajuuririsotto
40 min
Kurkumarisotto
30 min
AURA risotto
25 min
Makkara-olutrisotto
25 min
Parsakaaliriisi
45 min
Metsäsieniohratto
30 min
Punajuuririsotto
30 min
Katkarapu-sahramirisotto
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?