Kuivakakku eli kahvikakku on kahvipöydän klassikko. Perinteisiin kuivakakkuihin kuuluvat tiikerikakku, piimäkakku ja maustekakku ovat kuivakakkujen aatelisia, jotka maistuvat kahvipöydässä ympäri vuoden. Klassiset taatelikakku ja hedelmäkakku puolestaan kuuluvat erityisesti joulun herkkuihin. Noudattamalla ohjetta kuivakakun valmistus on helppoa ja sen yksi tärkeimmistä vaiheista on vuoan huolellinen voitelu. Klassisesta kakusta saa juhlapöydän katseen vangitsijan erilaisilla kuorrutteilla. Kuivakakut säilyvät yleensä hyvin ja monesti kakun maku vain paranee maustuessaan. Kakun voi myös pakastaa vierasvaraksi. Katso kaikki kuivakakkureseptit!
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?
Reseptihaku