Voileipäkakut

Voileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki. Vuosikymmenien ajan suomalaisten juhlissa mukana ollut voileipäkakku on trendikäs klassikko.

Voileipäkakun täytteiksi sopivat liha-, kala- ja kasvistäytteet. Yleensä se valmistetaan kokoamalla viipaleleipiä tai hapankorppuja vuokaan. Kakun voi muotoilla monen muotoiseksi perinteisen pyöreän, suorakaiteen ja neliö muodon lisäksi voi kokeilla moderneja versioita kuten voileipäkääretorttua tai naked cake tyyliä. Koristelussa voi päästää mielikuvituksen valloilleen ja tehdä huikean luomuksen. Koristeluun sopivat hyvin viinirypäleet, sitrukset, kirsikkatomaatit, kurkku, erilaiset salaatit ja versot.

Katso herkulliset voileipäkakkureseptit ja valitse oma suosikkisi juhlapöytään.

0 reseptiä