Valio kuohukerma

Valio kuohukerma on kermojen aatelia. Ruoanlaiton moniottelija on parhaimmillaan sellaisenaan ruoanvalmistuksessa tai vaahdotettuna jälkiruoissa ja leivonnaisissa.

Klassikkotuote tuo herkullista makua ruokaan kuin ruokaan ja siksi se onkin hyvin monikäyttöinen tuote. Valio kuohukerma kestää hyvin kuumennusta, joten se toimii mainiosti lämpimässä ruoanlaitossa.

Onnistu näillä kuohukermaresepteillä

Kun kuohukermaa löytyy jääkaapista, voi yllätysvieraillekin taikoa hetkessä hurmaavan pappilan hätävaran. Lämpimiin juomiin kuuluvat laadukkaan kuohukerman luomat kermavaahtoviikset.

Valio kuohukerma vaahdotettuna yhdessä tuorejuuston tai maitorahkan kanssa on mitä herkullisin täyte erilaisille leivonnaisille, kuten täytekakuille ja kääretorttuihin. Kokeile vaikka pullakakkua! Mehevä mutakakku tai brownie ei kylkeensä muuta tarvitse, kuin vaahdotettua Valio kuohukermaa.

P.S. kuohukerma on myös kuohkean munakokkelin salaisuus. 3,3 dl kuohukermapurkista riittää ruoanlaiton jälkeen myös seuraavan päivän aamiaiseen.

Lupauksemme ruoanlaittajille: tällä onnistut

Valion purkki ja Valio Koekeittiön testaama resepti yhdessä varmistavat onnistumisen. Meillä ruoanlaiton ammattilaiset tekevät joka päivä töitä, jotta sinä onnistuisit. Katso valitut reseptit ja kokkaa ruokaa, joka katoaa lautasilta viimeistä pisaraa ja murua myöten!

onnistu