Hyppää sisältöön
Tuotteen takana

Yllättävän monipuoliset Valio kotijuusto ja salaattijuusto

Yllättävän monipuoliset Valio kotijuusto ja salaattijuusto

Valio kotijuustolla ja salaattijuustolla kokkaat herkkuja laidasta laitaan. Kokeile reseptejä ja löydä kotimaisten juustojen monipuolisuus!

Kotijuustojälkkärit

Kotijuuston lempeys on sopii ihanasti lämpimiin jälkiruokiin niin lempeän kinuskin kuin raikkaiden marjojenkin kanssa. Paista Valio kotijuustoon pannulla herkullinen pinta, hauduttele pehmoiseksi kinuskikermassa tai kätke rapeaan taikinakuoreen marjojen kanssa. Nam!

Monipuolinen Valio kotijuusto

Pehmeän ja leikattavan Valio kotijuuston avulla onnistuvat helposti kylmät ja lämpimät, suolaiset ja makeatkin herkut. Yksinkertaisesti herkulliseen ravintolatason alkusalaattiin tarvitset vain kypsiä tomaatteja, lempeää kotijuustoa viipaloituna sekä tuoreita basilikanlehtiä. Päälle loraus hyvää oliiviöljyä ja ripaus suolaa ja pippuria. Niin helppoa ja niin hyvää.

Peltiruokaa porukalle

Valio salaattijuusto tuo makua arki-illan aterioihin tai vaikka brunssipöytään! Jos etsit simppeliä, nopeaa ja maistuvaa ruokaa perheelle tai porukalle, nämä helppotekoiset herkut valmistuvat uunissa lähes itsestään!

Makua ruokaan salaattijuustolla

Valio salaattijuusto taas on raikas, kotimainen vaihtoehto salaatteihin ja kaikenlaiseen ruoanlaittoon. Se tuo täyttävyyttä ja makua kasvisruokiin ja sopii erinomaisesti myös lihan ja kalan lisukkeisiin. Valmiit kuutiot ovat käytössä käteviä. Valitse maustamaton, yrtti tai kevyempi 9 % rasvaa sisältävä salaattijuusto. Kaikki Valio salaattijuustot ovat laktoosittomia.

Etsi