Siirry sisältöön
Nyhtökaura mexican bowl

Raaka-aine

Monipuoliset kasviproteiinit Nyhtökaura ja Delikaura 

Klassikkotuote Nyhtökaura® sekä ihanan pehmeä Delikaura® tekevät ruoanlaitosta helppoa ja mutkatonta niin kokeneelle kuin aloittelevallekin kasvisruoan kokkaajalle – ja maistuvat myös sekasyöjälle. 

Nyhtökauraruokia viikonloppuun 

Nyhtökaurasta voi kokkailla myös juhlavampia ruokia. Nyhtökaura-käristys on herkullinen vaihtoehto perinteiselle poronkäristykselle, eikä ruoan kypsennyskään vaadi pariakymmentä minuuttia enempää. Myös perinteinen Wellington onnistuu Nyhtökauran avulla upeasti vegaanisena, ja annos on näyttävä pääruoka juhlapöydässä. Somessa trendaava grazing table eli leikkuulaudalle koottu kaunis kokoelma erilaisia syötäviä taas hurmaa illanistujaisissa mukavana seurustelusyötävänä.  

Meksikolaisia makuja Nyhtökaurasta 

Meksikolaisittain maustettu Nyhtökaura sopii etenkin meksikolaistyyppisiin sormisyötäviin, kuten tacoihin, nachoihin ja quesadilloihin. Pakkauksen mukana tuleva maustekastike kaadetaan pannulle Nyhtökauran kanssa, ja nopean lämmityksen jälkeen meksikolaisen keittiön tuoksut täyttävät keittiön. Voit säädellä makujen voimakkuutta helposti lisäämällä maustekastiketta vähän kerrallaan.   

Nyhtökauraa aasialaisittain 

Nyhtökauran kyky imeä itseensä runsaasti makua on edukseen etenkin aasialaistyyppisissä ruoissa, joissa käytetään perinteisesti paljon mausteisia kastikkeita. Pumpulinpehmeät bao bunit eli höyrytetyt sämpylät kätkevät sisäänsä nyhtiksen lisäksi myös pikkelöityjä kasviksia ja thaimaalainen varhaiskaalisalaatti raikkaan tulisella kastikkeella vie ajatukset aurinkoon. Helppo paistettu riisi valmistuu puolestaan edelliseltä päivältä yli jääneestä riisistä ja runsaasta määrästä värikkäitä kasviksia.  

Delikaura pizzan täytteenä 

Delikaura sopii hyvin pizzan päälle, sillä se ei kaipaa juurikaan esivalmisteluita. Ripottele Delikauraa muiden lempitäytteidesi kanssa pizzalle ja sujauta lätty uuniin – ihanan helppoa kasvisruokailua, etenkin jos käytät apuna valmiita pizzapohjia! 

Matka maailman ympäri Delikauran kanssa 

Italialaisen pizzan lisäksi Delikaura on kuin kotonaan myös muissa maailman keittiöissä. Mutkaton raaka-aine toimii monenlaisissa ruoissa pastasta paellaan ja tacoista hodareihin. Grillatun tomaatin makuinen Delikaura sopii etenkin meksikolaisiin ja espanjalaisiin herkkuihin, chili-inkivääri maistuu puolestaan mahtavalta aasialaistyyppisissä ruoissa. 

Tutustu tuotteisiin

Nyhtökaura® Tomaatti on valmiiksi maustettu tomaatilla, savupaprikalla ja persiljalla, ja se sopii hyvin esimerkiksi arkiruokiin ja italialaistyyppisiin herkkuihin. Maustamaton Nyhtökaura sopii monenlaisiin ruokiin ja imee itseensä runsaasti makua. Mexico- ja Marrakesh-Nyhtökaurat sisältävät erikseen pakatun maustekastikkeen, jota voit annostella ruokaan  juuri omaan makuusi sopivan määrän.  Valmiiksi marinoidut Delikaura-makuvaihtoehdot grillattu tomaatti ja chili-inkivääri sopivat täydellisesti wokkien, pizzan, salaatin tai tacojen täytteeksi. 


Search