Tuotteen takana
Monikäyttöinen kermaviili
Kermaviilin raikas maku sopii erityisen hyvin kylmiin kastikkeisiin ja dippeihin. Se valmistetaan kermasta hapattamalla.
Valio Keittiön kermaviilistä syntyy hetkessä kylmä kastike savukalalle, grilliherkuille tai salaattiin. Se rakastaa sitruunaa, tilliä ja muita yrttejä. Kokeile kermaviiliä myös suolaisten ja makeiden piirakoiden täytteisiin ja taikinoihin. Valio Keittiön kermaviilien rasvapitoisuus on 10 %.
Suosikkireseptit kermaviilistä
Tee Valio Keittiön kermaviilistä kalan tai lihan kylkeen raikas kastike, sekoita maukas täyte uuniperunoille tai nopea dippi kasviksille. Myös salaatit ja raasteet saavat ihanaa makua raikkaasta kermaviilikastikkeesta.
5 min
Tillikastike kalalle
30 min
Grillattu nizzansalaatti
30 min
Haukiburgerit & kaali-fenkolisalaatti
30 min
Raikas kurkku-lohitäyte
5 min
Sinappinen kermaviilikastike
10 min
Yrttinen kermaviilikastike
20 min
Ruistikut ja punajuuridippi
10 min
Lime-korianterikastike
1 h 50 min
Täytetyt uuniperunat
1 h 45 min
Anjovislohi
30 min
Makaronisalaatti
30 min