Valio maustetut rahkat - helposti herkullista

Kategoriat:

Nauti sellaisenaan, loihdi ihania jälkiruokia tai käytä makeisiin leivonnaisiin: Valio maustetut rahkat tarjoavat valikoiman makuja, joilla herkkuhetkistä tulee helposti totta.

Valitse oma suosikkisi laajasta valikoimasta

Valio maustettujen rahkojen makeat maut tarjoavat kahdeksan mitä herkullisinta ja monikäyttöisintä makuvaihtoehtoa.

  • Vanilja: Aistikas vanilja tuo leivonnaisiin ripauksen eleganssia. Tutustu vaniljaisiin herkkuresepteihin.
  • Kuningatar: Kesäisen marjainen kuningatarmaku kruunaa niin lettukestit kuin leivoksetkin. Lisää mukaan tuoreita marjoja ja saat loihdittua mitä mahtavampia herkkuja. Tutustu kuningatar ruokaohjeisiimme.
  • Irish cream&coffee: Vivahteikkaasta Irish cream & coffeesta syntyy herkullisia jälkiruokia etenkin aikuisempaan makuun. Katso irish cream and coffee reseptivinkkimme.
  • Minttu-suklaa: Raikas minttu-suklaan makuinen rahka sopii erinomaisesti sekä sellaisenaan nautittavaksi että jälkiruokien pohjaksi. Herkuttele minttu-suklaa ohjeillamme.
  • Appelsiini: Appelsiinin makuinen maustettu rahka maistuu aina, sillä sen avulla syntyvät helposti niin välipalat kuin jälkiruoatkin. Katso appelsiinimaiset reseptimme.
  • Sitruuna: Pirteän raikas sitruuna on kuin syntynyt keväisiin juhliin – pieniin ja isoihin. Leivo pirteitä sitruunaherkkuja.
  • Mansikka: Kesän suosikkiherkku, mansikkarahka, syntyy jälkiruoaksi käyttämällä rahkaa aivan sellaisenaan. Kevään ja kesän juhlatarjoiluissa saat sillä helposti aidon mansikan maun kakkuihin, täytteisiin ja muihin makeisiin tarjottaviin. Maista makeita mansikkareseptejä.
  • Uutuus: Lakka: Marjojen kuningatar lakka tuo hienostuneen maun jälkiruokiin ja leivonnaisiin. Herkullinen ja monikäyttöinen Valio Maustettu rahka lakka maistuu myös sellaisenaan. Katso hurmaavat lakkareseptimme.

Uutuus: Valio Maustettu rahka lakka

Marjojen kuningatar lakka tuo hienostuneen maun jälkiruokiin ja leivonnaisiin. Herkullinen ja monikäyttöinen Valio Maustettu rahka lakka maistuu myös sellaisenaan.

Hurmaavat reseptit

Suosituimmat kakkuohjeemme maustetuista rahkoista