Valio maustetut rahkat - helposti herkullista

Kategoriat:

Nauti omina herkkuhetkinä, loihdi helppo ja nopea jälkiruoka tai löydä leivonnan ilo. Paistonkestävien ja käyttövalmiiden Valio maustettujen rahkojen laajasta makuvalikoimasta löytyy suosikki jokaiseen tilanteeseen.

Pienellä vaivalla maustetuista rahkoista valmistuu pieniä herkkuja, kakkuja ja leivoksia. Valio Koekeittiön kehittämistä ja testaamista resepteistä voit löytää omat suosikkisi ja inspiroitua kokeilemaan uusia ohjeita kerta toisensa jälkeen.

Helpot ja nopeat suosikit

Valio maustetuista rahkoista pyöräytät käden käänteessä jälkiruoat vieraille tai omaan herkkuhetkeen. Oikaise klassikkojälkiruokien valmistuksessa ohjeillamme tai käytä raaka-aineena lisäämään makua helppoihin leivonnaisiin.

Saako olla pala kakkua?

Juustokakut ovat suomalaisten suosikkeja ja Valio maustetut rahkat toimivat niissä loistavasti. Lisäksi maustettu rahka on oiva kaveri kermalle kakkujen täytteissä ja kuorrutuksissa.

Vaivattomat piirakat ja mehevät pullat

Perinteistä pullaa voi varioida loppumattomiin täytteillä. Helpot piirakat syntyvät mehevästä rahkatäytteestä yhdistettynä sesongin mukaisiin marjoihin tai hedelmiin. Mikä on suosikki yhdistelmäsi?

Kääretortut

Makoisat täytteet väliin ja kakku rullalle. Kääretorttu on klassikko, joka pitää pintansa. Valio maustettujen rahkojen makumaailmasta löydät lukuisia mahdollisuuksia herkulliseen leivontaan.

Valion resepteistä löydät tuhansia ohjeita leivontaan. Tässä oli muutama makupala, lisää leivontareseptejä löydät reseptihakumme kautta.