Kutsu pääsiäis­pöytään – virtuaalisesti

Kutsu ihmiset pääsiäispöytääsi – virtuaalisesti

Päätimme Valiolla, ettei vallitseva tilanne voi olla este yhteisen pöydän ympärille kokoontumiseen. Siksi kehitimme täysin uudenlaisen virtuaalisen pöydän, johon voit kutsua sukulaisia tai ystäviä pääsiäisenä yhteen, ihan kuten ennenkin.

Digitaalisessa pöydässä nautit yhdessäolosta videokuvan sekä mikrofonin välityksellä – te kaikki istutte yhden ison pöydän ympärillä. Virtuaalinen pääsiäispöytä toimii selaimella mobiililaitteella tai tietokoneella, eli mitään erikseen asennettavia sovelluksia et tarvitse. Pöydän ympärillä voitte keskustelun lisäksi vaikka virpoa, nostaa maljan puheelle, pöyrähdellä ja vaikka mitä.

Miten luon oman virtuaalisen pöydän?

Luo ensin oma pöytäsi. Pöytäsi on tietoturvallinen:  pääsiäisen viettoanne ei tallenneta, ei nauhoiteta ja jokaiselle seurueelle on oma huone, oman url-osoitteen muodossa. Luotu ns. pöytävaraus säilyy linkin takana, jolloin voitte kokoontua sinne, milloin haluatte.  Pöytääsi mahtuu kerrallaan korkeintaan 12 henkilöä.

Jaa pöytävarauksen yksilöllinen linkki läheisillesi ja kutsu heidät näin mukaan. Linkkiä klikkaamalla vieraasi pääsevät pöytääsi omilla laitteillaan ja siinäpä se – sitten olette kaikki virtuaalisesti yhteisen pöydän ympärillä. Ja apropoo: jos kaksi ihmistä on omilla laitteillaan samassa tilassa lähekkäin, voi ääni kiertää. Silloin kannattaa aina toisen mykistää mikrofoni.

Pääsiäispöydän kapasiteetti on loputon, koska toimimme verkossa. Huomioi kuitenkin, että kotisi verkkoyhteidet saattavat olla kuormittuneita. Jos pääsiäispöydän käytössä ilmenee haasteita, tarkastathan verkkoyhteytesi tai kokeilet liittymistä toisella laitteella (älypuhelin, tietokone, tablet-laite).

Nauti pääsiäisestä yhdessä pöydässä, ihan kuten ennenkin. Luo oma digitaalinen pääsiäispöytäsi ja kutsu porukka kokoon!

Näin käytät virtuaalista pääsiäispöytää

  • Katso kuinka helppoa ja hauskaa pääsiäipöydässä on.

Virittäydy pääsiäiseen

Pääsiäisenä on aikaa nauttia hyvän ruoan äärellä. Kokosimme yhteen vinkit ja reseptit, joilla onnistut!

katso reseptit
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›