Siirry sisältöön

Lammasreseptit

Lammas- ja karitsaruoat sopivat niin arkeen kuin juhlaan, ja erityisen suosittuja ne ovat pääsiäisenä. Lampaanliha on hieno ja laadukas raaka-aine, jota kannattaa valmistaa toki muulloinkin. Esimerkiksi pitkään haudutettu lammaspata on vastustamattoman mureaa ja maukasta. Lampaanjauhelihasta taas valmistuvat helpot arkiruoat, kuten lammaspyörykät ja lammasmurekkeet.

Valion reseptivalikoimasta löydät uudet suosikkiruoat sekä klassiset lammasreseptit, kuten karitsan paahtopaistin ja lammasragun. Karitsan paahtopaisti kruunaa pääsiäispöydän, kun taas lammasragu on juhlavampi versio jauhelihakastikkeesta. Karitsanpaisti maistuu puolestaan mämmikastikkeella tai konjakki-kermakastikkeella.

Katso kaikki lammasreseptit ja valitse oma seuraava suosikkisi!

37 reseptiä

Search