Joulupullat ja pikkuleivät

Herkulliset joulupullat ovat joulun klassikkoleivonnainen, joka maistuu kahvipöydässä koko perheelle. Pullista ja pikkuleivistä löytyy monia ihania versioita luomaan joulun tunnelmaa.

Perinteiset joulupullat maustetaan sahramilla ja koristellaan rusinoilla. Kurkkaa alta löytyvältä videolta letitysohjeet Lucia-pulliin, hannunvaakunoihin ja piispan hiuksiin.

Toinen perinteinen joulupulla on piparipulla, jonka päällä paistuu ja maistuu piparkakkukuvio. Jos pidät piparkakkutaikinasta, tulet ihastumaan pipari-pullakranssiin, jonka mehevissä sisuksissa piparitaikina säilyy vastustamattoman pehmeänä.

Jos kaipaat joulupullaan maailman makuja, kokeile perinteistä saksalaista joulupullaa eli stollenia, joka täytetään kuivatuilla hedelmillä. Korvapuustiruukuissa korvapuustit taipuvat jouluiseksi herkuksi tai jouluiseksi jälkiruoaksi luumu-kanelin makuisen rahkan ansiosta.

Katso kaikki pullareseptit

Joulun pikkuleivät

Pikkuleiviksi joulun ajan juhlapöytiin sopivat piparkakkujen rinnalla esimerkiksi kaneliässät ja lusikkaleivät. Pikkuleivät kuuluvat monen juhlapöytään ja maistuvat esimerkiksi glögin kanssa. Somasti paketoidut pikkuleivät ovat myös loistava ruokalahja.

Katso kaikki pikkuleivät

Virittäydytään joulun tunnelmaan ja isketään sormet taikinaan!

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›