Joulupullat ja pikkuleivät tuovat joulun tuoksut tullessaan

Luo joulun lämpöistä tunnelmaa kattamalla kahvipöytään herkullisia ja ihanan jouluisia joulupullia ja pikkuleipiä. Ne ovat myös ihana ja jouluntuksuinen tuliainen!

Herkulliset joulupullat

Perinteiset joulupullat maustetaan sahramilla ja koristellaan rusinoilla. Toinen perinteinen joulupulla on piparipulla, jonka päällä paistuu ja maistuu piparkakkukuvio. Jos pidät piparkakkutaikinasta, tulet ihastumaan pipari-pullakranssiin, jonka mehevissä sisuksissa piparitaikina säilyy vastustamattoman pehmeänä.

katso kaikki pullaohjeet

Vinkit videolta joulupulliin

  • Joulupullan muotoilussa on vain mielikuvitus rajana!

    Kurkkaa kolme vinkkiä pullan muotoiluun. Tekisitkö Lucia-pullia, hannunvaakunoita vai näyttävät piispan hiukset?

Joulun pikkuleivät

Pikkuleiviksi joulun ajan juhlapöytiin sopivat esimerkiksi kaneliässät ja lusikkaleivät. Pikkuleivät kuuluvat monen lapsuusmuistoihin ja maistuvat esimerkiksi glögin kanssa. Somasti paketoidut pikkuleivät ovat myös loistava lahjaidea ystävälle tai opettajalle.

Katso kaikki pikkuleivät

Maailman makuja joulupullaan

Jos kaipaat joulupullaan maailman makuja, kokeile perinteistä saksalaista joulupullaa eli stollenia, joka täytetään kuivatuilla hedelmillä. Korvapuustiruukuissa korvapuustit taipuvat jouluiseksi herkuksi tai jouluiseksi jälkiruoaksi luumu-kanelin makuisen rahkan ansiosta.

Joulupullan kohotessa nousee myös joulumieli!
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›