Puolukkareseptit

Puolukkareseptit kuva

Puolukka voi olla kirpeä piristys, mutta se toimii mainiosti myös makeana jälkiruokana. Puolukka maustaa leipäreseptin, kuten puolukka-pähkinäleivän. Nopea puolukka-rahkajälkiruoka toimii hyvin arjen kiireessäkin, ja kun on juhlan aika, puolukka-kinuskikakku ja suklainen charlotta tuovat upean makulisän jälkiruokapöytään. Luumu-kanelikakku ja valkosuklaa-puolukkatäytekakku sopivat erinomaisesti myös joulupöytään. Puolukkapirtelö ja -piimäjuoma käynnistävät päivän ja illalla voi nautiskella puolukkaisen rahkan. Kahden suklaan torttu saa pirteän lisän puolukasta, poro-puolukkamuffinit yllättävät ja toimivat vaikkapa alkuruokana.

Tutustu puolukkaresepteihin ja kokeile!

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›