Siirry sisältöön

Kurpitsareseptit

Kurpitsa on jo kokonsa puolesta näyttävä kasvi, josta tarvittaessa syntyy monenlaista herkkua tai ihan koko menu! Miten olisi alkupalaksi vaikkapa värikästä kurpitsakeittoa, pääruoaksi herkullista kurpitsapastaa sekä syksyistä salaattia ja jälkiruoaksi pala hemmottelevaa kurpitsakakkua? Kurpitsaleipä eli pumpkin bread on nimestään huolimatta enemmän kakku kuin leipä. Leivonnainen paistetaan leipävuoassa ja sen sisälle sekä pinnalle kätkeytyy mehevä kaneliraita.

Miedon makuinen, hieman makea kurpitsa sopii soseutettuna myös piirakan täytteeksi. Voit maustaa kurpitsapiirakan talvisilla mausteilla, kuten inkiväärillä tai piparkakkumausteella. Kurpitsa on myös siitä loistava raaka-aine, että sen valmistaminen on suhteellisen nopeaa – usea reseptivalikoimamme ruoista valmistuukin alle tunnissa.

Katso kaikki herkulliset kurpitsareseptit täältä!

26 reseptiä

Search