Raaka-aine
Monipuoliset sienet
Syksy tuo luontoon kauniit värit, kirpakat aamut ja metsässä poimijoita odottavan sienisadon. Tässä vinkit sienien käsittelyyn sekä tietenkin herkulliset sienireseptit!
Ruokaa sienistä

20 min
AURA lihapulla-sienipannu

1 h 5 min
Kantarellilasagne

30 min
Kantarellipasta

45 min
Metsäsieniohratto

20 min
Patikoijan sienimuhennos

25 min
Broileri-sienipasta

30 min
Balsamico-valkosipulipaahdettu sienikastike

25 min
Korvasienikeitto

40 min
Juustoinen sienirisotto

10 min
Sienisalaatti

50 min
Jauheliha-sienipihvit

15 min
Lohi-herkkusienipasta

25 min
Metsäsienimuhennos

1 h 7 min
Juustoinen sieni-munakasrulla

2 h 5 min
Sieniburgeri

15 min
Yrtti-sienipasta
Tiesitkö tämän sienistä?
- Sienet sisältävät runsaasti kuitua.
- Sienissä on B- ja D-vitamiineja. Kantarellissa on lisäksi A-vitamiinin esiastetta.
- Sienet sisältävät kivennäisaineita, kuten rautaa, kaliumia ja seleeniä.
- Sieni ei ole kasvi vaan itiöemä.
- Sienet kannattaa käsitellä ripeästi poimimisen jälkeen, koska ne pilaantuvat nopeasti.
- Riippuen sienestä ne voi säilöä pakastamalla, kuivaamalla tai suolaamalla.
- Sienet kannattaa kuumentaa ennen pakastamista.