Lammasreseptit

Lammasruoat sopivat arkeen kuin juhlaan, ja erityisesti pääsiäispöydässä herkutellaan lampaanpaistilla. Lampaanliha on hieno ja laadukas raaka-aine, jota kannattaa valmistaa toki muulloinkin! Esimerkiksi pitkään haudutettu lammaspata on vastustamattoman mureaa ja maukasta, ja se kypsyy kätevästi uunissa. Lampaanjauhelihasta taas valmistuvat helpot arkiruoat, kuten Kibbeh eli mausteiset lammaspyörykät tai pienet lammasmurekkeet.

Valion reseptivalikoimasta löydät uudet suosikkiruoat sekä klassiset lammasreseptit, kuten karitsan paahtopaistin ja kreikkalaiset lihapullat - herkuttelemisiin siis!

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›