pojat leipoo

Äitienpäiväkakku x 5

Äitienpäivän kakussa maistuvat tietenkin päivänsankarin suosikkimaut. Kokosimme yhteen viisi suosittua kakkureseptiä äitienpäivään. Mikä näistä olisi eniten äidin mieleen?

 

Äitienpäivän täytekakku

Äitienpäivän täytekakussa maistuvat raikas minttu, täyteläinen suklaa ja makeat mansikat. Upean näköinen minttu-suklaakakku mansikoilla on näyttävyydestään huolimatta helppo valmistaa. Voit käyttää tuoreiden mansikoiden tilalla myös pakastemarjoja tai kypsää banaania.

Maistuuko minttu-suklaakakku mansikoilla >>

 

Äitienpäivän suklaakakku

Täyteläinen appelsiini-suklaakakku on suklaanystävän valinta. Suklaan lisäksi mehevässä kakussa maistuu raikas appelsiini. Koristele kakku tuoreilla marjoilla, syötävillä kukilla tai suklaamakeisilla. Jos haluat todella panostaa koristeluun, valmista itse kauniita suklaakoristeita.

Katso appelsiinisen suklaakakun ohje >>

 

Äitienpäivän juustokakku

Juustokakku sopii juhlaan kuin juhlaan ja on monen äidin mieleen. Valmista vaniljainen juustokakku suositulla reseptillämme ja koristele se äidin suosikkimarjoilla tai -hedelmillä. Jos haluat valmistaa juustokakun ilman liivatetta, kokeile lempeästi sitruunaista, liivatteetonta juustokakkureseptiämme.

Vaniljaisen juustokakun ohje >>

Juustokakku ilman liivatetta >>

 

Äitienpäivän gluteeniton kakku

Gluteenittoman vadelmajuustokakun pohja tehdään mantelimassasta, maissitärkkelyksestä, voista ja kananmunasta. Pehmeän pohjan päältä löytyy kauniin vaaleanpunainen vadelmatäyte ja raikas vadelmamelbakuorrutus. Saat kakusta helposti laktoosittoman jättämällä valkosuklaakoristeet pois.

Vadelmajuustokakku on gluteeniton >>

 

Äitienpäivän helppo kakku

Helpon äitienpäiväkakun resepti on supersuosittu, eikä ihme. Herkullisen makuinen kakku valmistuu puolessa tunnissa, kun käytät kaupan valmista torttupohjaa. Maukas täyte syntyy maustetusta rahkasta, kuohukermasta, banaanista ja marjoista.

Helppo äitienpäiväkakku >>

 

Lisää kakkuja äitienpäivään

Olisiko joku muu kakku vielä enemmän äidin mieleen? Jos näistä viidestä kakusta ei vielä löytynyt sopivaa vaihtoehtoa, katso kaikki kakkureseptimme. Makeaa äitienpäivää!

Katso kaikki leivontaohjeemme ja kakkureseptimme >>

Energiatarpeesi