Joulu maistuu piparilta
Onko parempaa kuin uunissa paistuvien piparkakkujen tuoksu? Luo joulutunnelmaa leipomalla perinteisiä joulupipareita tai kokeile aivan uusia pipariherkkuja: piparijuustokakkua, piparimutakakkua tai piparijäädykettä!
Piparkakkutaikina – maista, paista, maista
Itse tehty piparkakkutaikina on niin hyvää, että monesti leipomista jääkaapissa odottava taikina jotenkin kummasti kutistuu. Mieti siis, valmistaisitko taikinaa keralla tuplamäärän. Jos kaipaat vinkkejä täydellisen piparitaikinan valmistamiseen tai pipareiden koristeluun, kurkkaa niksit sivun lopusta!
Ihania pipariherkkuja
Piparkakut sopivat mainiosti monenlaisiin makeisiin jälkiruokiin ja jouluisiin leivonnaisiin. Resepteissämme pimeän vuodenajan paras herkku taipuu maustamaan niin moussen, pullat kuin galetenkin! Piparijuustokakku on moderni kestosuosikki. Jouluisessa crème brûlée -piirakassa piparitaikina kaulitaan piirakan pohjaksi.
Pipari-kinuskijuustokakku
Piparkakkugalette
Piparkakkuboston
Paistettu piparijuustokakku
Täytetyt joulupullat
Piparijäädyke piparikastikkeella
Pipari rocky road
Crème brûlée -piirakka
Tahmeat piparikierteet
Piparkakkumousse
Piparimutakakku
Joulumuffinssit
Piparijuustokakku
Piparkakku-kinuskinapit
Suklaamousse ja piparkakkuvaahtoa
AURA rakastaa piparia
Kun piparin siirappinen mausteisuus ja sinihomejuuston suolaisuus kohtaavat, ollaan suurten makuelämysten äärellä. Viipale AURA® juustoa piparin päällä on syystä joulunajan klassikko. Mikäli pidät yhdistelmästä, nämä ohjeet ovat sinua varten!