Siirry sisältöön
Sesonki

Näin katat joulupöydän romanttisen runsaasti

Näin katat joulupöydän romanttisen runsaasti

Graavikalaa, mätiä, saaristolaisleipää, kinkkua ja joululaatikkoa, jos jonkinlaista. Kuulutko koulukuntaan, jonka mielestä juhlatarjoilujen kuuluu olla ihanan runsaat? Näistä resepteistä kokoat joulupöydän, josta löytyy jokaiselle jotakin.

Runsasta, tunnelmallista ja ehkä jopa hieman romanttista. Oletko samaa mieltä, että jouluna pöytään pistetään parasta niin ruoan kuin kattauksen puolesta? Näillä vinkeillä luot ihanan tunnelmallisen joulun, jonka muisto lämmittää pitkälle talveen.

Alkupaloja kaloista rosolliin

Mätidippiä, lohimoussea ja graavikalaa ja rosollia – joko perinteisesti tai hienostuneen kasvistartarin muodossa tarjoiltuna. Kylkeen vielä itse leivottua saaristolaisleipää ja ei voi muuta kuin pohtia, voiko parempaa ollakaan.

Tip icon

Näin katat runsaan joulupöydän – ja vältät hävikin

Runsaan romanttinen joulukattaus ei tarkoita turhaa hävikkiä. Siksi runsauden vaikutelmaa kannattaa huijata myös kattauksella: asettele herkut ennemmin pieniin kuin turhan suuriin tarjoiluastioihin, ja käytä mahdollisuuksien mukaan myös jalallisia tarjoiluvateja. Jos ruokaa jää yli, hyödynnä näppärät hävikkivinkit, joilla taiot herkut uuteen, taas maistuvaan muotoon.


Search