Siirry sisältöön
Ruokavinkit

Parhaat pikkusuolaiset ja vinkit valmistamiseen

Parhaat pikkusuolaiset ja vinkit valmistamiseen

Pikkusuolaiset, sormisyötävät, cocktailpalat, tapakset – nimiä on monia, mutta idea on sama. Kootaan herkullisista raaka-aineista pieniä, helposti tarjottavia ja syötäviä makupaloja, joista jokainen ruokailija saa valita omat suosikkinsa lautaselleen. Pikkusuolaiset sopivat etenkin kahvipöytään, juhliin ja illanistujaisiin.

Vinkit pikkusuolaisten valmistamiseen

Jos tarjolla on vain pikkusuolaisia, kannattaa niitä varata vieraille kolmesta viiteen erilaista, noin 10 palaa kullekin vieraalle. Jos taas tarjoat pikkusuolaisia alkupalana, riittää kun tarjolla on kaksi tai kolme erilaista pikkusuolaista, kolmesta viiteen palaan jokaiselle vieraalle. Muista erilaiset ruokavaliot ja kata pöytään vaihtoehtoja niin lihasta, kalasta kuin kasviksista.

Search