Moderni pääsiäismenu

Moderni pääsiäismenu tarjoaa pääsiäismakujen parhaat palat hieman tuunattuna ja modernilla otteella maustettuna. Poimi talteen raikkaat ideat moderniin juhlapöytään!

Moderni pääsiäinen koostuu tutusta makumaailmasta, raikkain ja herkullisin muodoin tarjoiltuna. Inspiraatioita menun pääsiäisruokiin on haettu uusista valmistustavoista, raaka-aineista sekä maailman mauista. Miltä kuulostaisi esimerkiksi nyhtölammas tai mämmi amerikkalaisen mutakakun muodossa?

Pääsiäisen modernit alkupalat

Inkiväärikastikkeella viimeistelty seesamlohi ja mustikoilla graavattu lohi ovat lohen ystävän alkupalapöydän valintoja. Alkuruoaksi sopii myös grillin lämmössä kypsytetyt ja AURA® juustolla maustetut parsat, mämminäkkärit sekä keväinen vihreä salaatti. Jos kaipaat alkupalaksi lihaa, kokeile pehmeän mausteisia lammasmurekevartaita.

Modernin pääsiäismenun pääruoat

Lammas ja karitsa sopivat uudella tavalla tarjoiltuna myös modernin pääsiäismenun pääruoaksi. Kokeile esimerkiksi lammas-kaftaa, karitsan paahtopaistia tai nyhtölammasta. Venäläisiä vaikutteita pöytään tuo maustekurkuilla ja hunajalla terästetty pääsiäislohi. AURA® juustosta pitävälle ehdotamme mehevää AURA täytettyä broileria. Kokeilun arvoisia pääruokavaihtoehtoja ovat myös sitruunalla, timjamilla ja rosmariinilla maustettua pääsiäiskana sekä ranskalaisen keittiön klassikko, kukkoa viinissä.

Modernin pääsiäismenun jälkiruoat

Modernin pääsiäismenun kruunaa raikas limejuustokakku tai sitruunasydämen sisälleen kätkevät pashapavlovat. Mämmiä kaipaavalle ehdotamme mämmijäädykettä, mämmijuustokakkua tai mämmimutakakkua. Vai kokeilisitko hauskoja joulutorttujen pikkuserkkuja, pääsiäistorttuja?

Vaihtoehtoja pääsiäiseen

Jäitkö kaipaamaan perinteisiä pääsiäisen klassikoita? Perinteinen pääsiäismenu kokoaa suosikit yhteen. Kasvissyöjän pääsiäismenu puolestaan tarjoaa kasvisruokavalioon sopivia vaihtoehtoja. Helppo pääsiäismenu valmistuu näppärästi myös mökkiolosuhteissa – tai helppoutta arvostavan kaupunkilaiskokin keittiössä. Valitse omasi ja vietä herkullinen pääsiäinen!

Helppo pääsiäismenu
Kasvissyöjän pääsiäismenu
Perinteinen pääsiäismenu
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›