Pääsiäisgrillaus

Pääsiäinen on mainio hetki grillikauden avaukselle. Laitoitpa grilliin lihaa, kalaa, kasviksia tai hampurilaisia, voit olla varma, että kauden ensimmäiset herkut katoavat parempiin suihin alta aikayksikön.

Grillaus on oiva vaihtoehto perinteiselle pääsiäismenulle. Kokoa yhteen perhe ja laita grilli kuumaksi! Ja jos sää ei suosi, älä anna sen häiritä. Vedä vain päälle kunnon vaatekerros – grilliruoka maistuu takuulla yhtä hyvältä, vaikka grillimestari olisi puettu toppatakkiin.

Lihan ystävän grilliherkut

Grillaus tuo esiin monien lihojen parhaat puolet. Sopisiko pääsiäispöytäänne lakritsiglaseerattu naudan ulkofilee, tahmea kana tai T-luupihvit? Vai laittaisitko grilliin grilliherkkujen kuninkaan, tomahawk-pihvin? Jos mielesi tekee makkaraa, kokeile valmista chorizomakkarat pääsiäisen kunniaksi itse.

Kalaa ja äyriäisiä grillistä

Grillaus on mainio kypsennystapa myös kalalle ja äyriäisille, kuten siialle ja jättikatkaravuille. Jos olet lohen ystävä, pistä grilliin kokonainen lohifilee.

Kasvikset ja lisukkeet grilliin

Grillissä valmistuvat niin kasvikset, salaatit kuin pääruoan lisukkeetkin. Kokeile grillin kypsyttämää maissia tai kesäkurpitsaa, grillattua tomaattisalaattia tai grillaa valkosipulipatongit herkullisen rapeiksi. Äläkä unohda keväistä klassikkoherkkua, parsaa. Se sopii herkullisen hyvin myös pääsiäiseen.

Rennon pääsiäisen hampurilaismenu

Rennon pääsiäisen herkullinen menu syntyy, kun pistät pystyyn rehdit hampurilaisbileet. Hampurilaisten pihvit voi toki valmistaa myös pannulla, mutta grillissä ne saavat pintaansa aidon grillauksen maun. Eikä grillausta kannata jättää vain pihveihin – grillissä, kun paahtuvat samalla kertaa myös sämpylät ja lisukkeet.

Jos kaipaat pääsiäisfiilistä, valmista suosikkireseptisi hampurilaispihvit lampaanjauhelihasta. Kun annat grillin sulattaa päälle vielä kunnon kerroksen täyteläistä juustoa, on herkullinen makunautinto taattu.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›