Valio maustetut rahkat - helposti herkullista

Kategoriat:

Nauti sellaisenaan, loihdi ihania jälkiruokia tai käytä makeisiin leivonnaisiin: Valio maustetut rahkat tarjoavat valikoiman makuja, joilla herkkuhetkistä tulee helposti totta.

Herkullisen makuiset Valio maustetut rahkat sopivat niin välipalaksi kuin jälkiruoaksi, ihan sellaisenaan. Pienellä vaivalla niistä voi valmistaa kuitenkin monenlaisia kakkuja, leivoksia ja pikku herkkuja. Tuotteet ovat huippulaatuisia, ja Koekeittiömme on kehittänyt niistä satoja reseptejä - kokeile ja onnistu!

Uutuus: Valio Maustettu rahka lakka

Marjojen kuningatar lakka tuo hienostuneen maun jälkiruokiin ja leivonnaisiin. Herkullinen ja monikäyttöinen Valio Maustettu rahka lakka maistuu myös sellaisenaan.

Hurmaavat reseptit

Valitse oma suosikkisi laajasta valikoimasta

Valio maustettujen rahkojen makeat maut tarjoavat kahdeksan mitä herkullisinta ja monikäyttöisintä makuvaihtoehtoa.

  • Vanilja: Aistikas vanilja tuo leivonnaisiin ripauksen eleganssia. Tutustu vaniljaisiin herkkuresepteihin.
  • Kuningatar: Kesäisen marjainen kuningatarmaku kruunaa niin lettukestit kuin leivoksetkin. Lisää mukaan tuoreita marjoja ja saat loihdittua mitä mahtavampia herkkuja. Tutustu kuningatar ruokaohjeisiimme.
  • Irish cream&coffee: Vivahteikkaasta Irish cream & coffeesta syntyy herkullisia jälkiruokia etenkin aikuisempaan makuun. Katso irish cream and coffee reseptivinkkimme.
  • Minttu-suklaa: Raikas minttu-suklaan makuinen rahka sopii erinomaisesti sekä sellaisenaan nautittavaksi että jälkiruokien pohjaksi. Herkuttele minttu-suklaa ohjeillamme.
  • Appelsiini: Appelsiinin makuinen maustettu rahka maistuu aina, sillä sen avulla syntyvät helposti niin välipalat kuin jälkiruoatkin. Katso appelsiinimaiset reseptimme.
  • Sitruuna: Pirteän raikas sitruuna on kuin syntynyt keväisiin juhliin – pieniin ja isoihin. Leivo pirteitä sitruunaherkkuja.
  • Mansikka: Kesän suosikkiherkku, mansikkarahka, syntyy jälkiruoaksi käyttämällä rahkaa aivan sellaisenaan. Kevään ja kesän juhlatarjoiluissa saat sillä helposti aidon mansikan maun kakkuihin, täytteisiin ja muihin makeisiin tarjottaviin. Maista makeita mansikkareseptejä.
  • Lakka: Marjojen kuningatar lakka tuo hienostuneen maun jälkiruokiin ja leivonnaisiin. Herkullinen ja monikäyttöinen Valio Maustettu rahka lakka maistuu myös sellaisenaan. Katso hurmaavat lakkareseptimme.

Suosituimmat kakkuohjeemme maustetuista rahkoista

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›