Moderni joulumenu tuo vaihtelua joulupöytään

Kaipaatko uusia makuja jouluaterialle? Tuo joulupöytään rohkeasti uutta kulmaa ja omia suosikkiruokiasi. Moderni joulumenu on persoonallinen ja juuri sinun makusi mukainen.

Suomalaiset jouluruoat ovat perua ajalta, jolloin raaka-aineiden saatavuus oli heikko ja makutottumukset erilaisia. On siis tervetullutta piristää joulupöytää mielenkiintoisilla mauilla ja raaka-aineilla. Teitpä ruokaa sitten itsellesi, perheellesi tai ystävillesi, moderni joulupöytä tarjoaa mahdollisuuksia monenlaisiin makuelämyksiin.

Uusia makuja joulun alkupaloihin

Joulupöydän tutut kalat saavat uutta makua, kun niihin yhdistetään moderneja raaka-aineita. Rosollista tuttu punajuuri maistuu punajuuricarpacciossa, jossa punajuuri siivutetaan ohueksi, marinoidaan mausteliemessä ja tarjoillaan salaattijuuston ja pinjansiementen kera.

Joulupöydän modernit pääruoat

Moderniin joulupöytään kuuluu täyttävä ja näyttävä pääruoka. Kokeile rohkeasti kuorruttaa joulukinkku AURA® juustolla tai murustele possun pintaan vaihteeksi piparia. Yhden tai kahden hengen joulupöytään sopiii porsaan potkasta valmistuva sinkun joulukinkku tai possurulla.

Kala toimii myös joulupöydän pääruokana ja joululaatikoihin löydät uutta makua käyttämällä vaikkapa kurpitsaa.

Jotakin uutta jouluaterian jälkiruoaksi?

Modernin jouluaterian päätteeksi tarjoillaan joulun makuja raikkaassa muodossa. Hurmaa trendikkäällä joulupavlovalla tai valmista joulun nopein jäätelöjälkkäri. Juustotarjotin toimii aina, mutta sekin virkistyy, kun katat juustojen seuraan vaikkapa kanelicurdia.

Joulujuomaksi glögiä uusin maustein

Jouluvieraiden saapuessa tervetuliaismalja luo tunnelmaa. Aloittaisitko illan raikkaalla glögimocktaililla vai maustaisitko glögin vaihteeksi lakritsilla?

Vaihtoehtoja jouluaaton menuihin

Jouluaaton menun voit rakentaa oman maun mukaan. Perinteinen joulumenu sisältää kaikki klassikot rosollista joulukinkkuun. Stressitön joulumenu maistuu juhlavalta, mutta syntyy nopeasti ja vähällä vaivalla. Joulu maistuu herkulliselta myös kasvissyöjän ja gluteenitonta ruokavaliota noudattavan joulupöydässä. Millainen on sinun joulumenusi?

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›